Memories and Thoughts
|
17 Jun 2011, 21:21
|||
|
|||
Bellatrix auzi zgomote si se trezi brusc. Statea la Fred in brate ceea ce o uimit peste masura. Oare nu era suparat pe ea? Erau si Tamara cu Blake. Probabil ca ei o bandajasera. Se uita la Fred si o lacrima ii cure pe obraz. O iubea atat de mult incat venisera dupa ea si nu ii dadu drumul nici o clipa.
Se uita apoi la Blake si la Tamara si alte lacrimi ii cursera pe obraji. Se rezem apoi de Fred uitandu-se la stele cand se trezi luata pe sus. Nici nu apucase sa tipe. Simti un miros inabusitor apoi lesina in bartele acelui om. Se trezi dupa o jumatate de ora intr-o incapere slab luminata foarte prafuita. In gata ei statea un barbat destul de chipes brunet cu ochi verzi si tenul alb, palid. “Cine esti?”intreba viperina cautandu-si bagheta prin buzunare dar nu ra de gasit. Bagheta ei era ori in poienita ori acasa. Se resemna si incerca sa nu il enerveze mai tare pe barbatul care era deja destul de nervos. “Sunt Paul! Si tu vei deveni iubita mea apoi sotia mea.” Spuse el apropiindu-se mai mult de Lily. “Esti nebun, omule.” Pufni viperina dar ii paru foarte rau imediat dupa ce vorbise. Paul o saruta cu forta si isi puse mana pe talie ei. “Ce dracului faci!?” izbucni Lily muscandu-l de buza facandu-l sa icneasca si apoi sa-si ia mainile de pe ea. “Am inteles... il preferi pe el... dar nu o sa-l mai vezi. E cel la care stateai in brate, nu, Bellatrix?” zise Paul stergand-se de sange. “Da pe el!” striga Lily si se trezi apoi cu o palma peste fata data cu atata forta incat cazu de pe scaun. Capul incepu sa o doara apoi tare si incepu sa tipe cat o tineau plamanii. Simtea cum ii arde pielea si cam ii siroieste sangele pe fata si pe maini. [...] Lily deschise incet ochii. In jur era plin de sange uscat si stomacul i se facu ghem cand realiza ca era al ei. Isi pipai fata si mainile si vazu ca sunt bine. Fusese vindecata. “Ai dormit cam paisprezece ore.” Spuse Paul stergand un cutit mare. Lily ofta apoi incepu sa planga. “Lasa-ma te rog, lasa-ma sa plec. Lasa-ma sa traiesc.”il implora viperina cu vocea tremuranda. Regrete imedat bineinteles. Paul aruncase cutitul in ea si i se infipse in palma. Si-l scoase repede dar rana er chiar adanca. Capul incepu iar sa ii bubuie de durere si pielea ii ardea. De data asta nu mai lesinase. Tipa si se zvarcolea pe podeaua prafuita. “Nu te aude nimeni de aici din partea asta a padurii.” Spuse el triumfator. Cand mai slabi tortura Lily se ridica si o zbugi pe usa. Se impletici prin iarba mare si cazu iar. Vru sa ia o piatra dar Paul o calca pe incheietura sfaramandu-i osul. “Da stiu ca esti al naibii de incaptanata.”spuse Paul incepand iar sa o tortureze. Lily incepu ir sa tipa si sa planga. “Lasa-ma! Lasa-ma da-mi drumul, nenorocitule, lasa-ma.” Striga iar viperina apoi Paul o saruta iar cu forta. Lily simtea o ura si ii era atat de scarba de el... Pacat ca nu avea bagheta sau ceva care sa o ajute... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Memories revealed | Mellisa Harper | 14 | 2,660 |
20 Oct 2011, 20:54 Last Post: Mellisa Harper |