Memories and Thoughts
|
17 Jun 2011, 21:31
(This post was last modified: 17 Jun 2011, 21:32 by Odette B. Malfoy.)
|||
|
|||
Viperina arata putin mai bine acum dupa ce dormise linistita cam zece ore. Tamara verifica apoi daca e bine si apoi iesi din camera impreuna cu Blake. Fred o mangaie pe obraz. “Ce vroia de la tine?”intreba Fred ganditor. Lily ofta inchizand ochii pentru o secunda. “Nu m-ai crede daca ti-as spune.” Spuse Lily razand usor de parca ar fi fost o gluma. “Ba bineinteles ca da.” Spuse Fred serios facand-o pe Lily sa ofteze iar. “Pai... poti sa crezi asta: vroia sa fiu iubita lui... si sa traiesc alaturi de el. Sa va uit pe voi, sa ii dau infosmatii despre voi ca apoi a va ucida sa nu am la ce sa ma intorc...” spuse Lily. Blake care tocmai intra auzi ce spusese Lily si pufni dezgustat adaugand cateva injuraturi grele la adresa lui Paul. “Si...” incepu Lily apoi se opri si inchise iar ochii. Nu vroia sa se mai gandeasca la acele momente dar o facea pentru ei. Stia cum ii fusese facute fiecare taietura si zgarietura. Se ridica in capul oaselor dupa care se dezvelise si incepu sa povesteasca: o lua de sus in jos. “Astea-si arata spre majoritatea taieturilor de pe fata- sunt pentru ca am refuzat sa il sarut.” Isi ridica maneca de la bluza si apoi continua: “Asta e pentru ca l-am muscat si l-am facut nebun apoi a fost tortura cu mintea am crezut ca imi va exploda capul.”Lily se opri putin asteptand ca Blake sa isi termine sirul de injuraturi. Blugii pe care ii purta erau sfasiati si se vedeau foarte bine ranile. “Si astea sunt pentru ca nu i-am dat informatii despre voi. Inchietura mi-a sfaramat-o pentru ca am incercat sa scap si cutitul pe care mi l-a infipt in palma a fost pentru ca... asta am uitat sincer.” Spuse Lily apoi cateva lacrimi i se scursera pe obraji. Fred ii sterse lacrimile de pe fata apoi o saruta usor pe buze. “Vad ca te simti mai bine.” Spuse Anna facand-o pe Lily sa tresara. James intra si el in camera iar Fred se dadu putin mai departe de Bellatrix dar inca o tinea de mana. “Hai Fred ce naiba, sunteti impreuna de trei ani si ne-am dat seama cat de mult tii la ea.” Spuse mama viperinei facand-o sa se inroseasca puternic. Anna veni apoi la Lily si o imbratisa facand-o sa icneasca. James veni si el si o saruta pe frunte intreband-o ce s-a intamplat. Lily isi lasa capul pe umarul lui Fred apoi incepu iar sa povesteasca. Dupa ce termina de povestit tot Anna si James o imbratisara iar intreband unde e psihopatul . “E mort, mami” zise Lily apoi James spuse ca e mandru de ei si ca au procedat cum trebui. Lily dadu sa se ridice din pat dar Fred o prinse de talie tinand-o la el in brate. “Lasa-ma sa m ridic.” Spuse Lily printre dinti. “Nu.” Zise Fred pe un ton apasat. “Pot sa ma tin pe picioare.”continua Lily incapatanandu-se.
“Fred, las-o sa se ridica sa se convinga.” Zise Anna si Fred ofta supunandu-se. Lily icni cand facu primul pas dar continua sa mearga de parca nu se intampla nimic. Iesi din camera apoi se sprijini de perete incercand sa nu tipe de drurere. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Memories revealed | Mellisa Harper | 14 | 2,660 |
20 Oct 2011, 20:54 Last Post: Mellisa Harper |