|
17 Jun 2011, 21:36
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Tamara o privi uimita pe prietena sa care se ridica de pe pat crezand ca poate sa mearga dar nici-o sansa.Blake se ridica de pe canapeaua ce se afla in camera viperinei.Blake se duse dupa ea incercand sa o convinga,dar fara succes tot refuza sa se intoarca,cand se auzi o cazatura rasunand in toata casa.Fred fu primul care iesi pe usa luand-o in brate punand-o cu grija in patul ei.”Ti-am spus eu.”murmura acesta asezandu-se langa ea. Dupa ceva vreme parintii lui Lily ne rugara sa avem grija de ea cat timp ei erau plecati.”Desigur.”spuse Katerina zambindu-le celor doi.Lily statea bosumflata in bratele lui Fred cu mainile la piept,mormaind cat de nedrept e sa stea toata ziua inchisa in casa.”Bellatrix si ce ai vrea sa joci sotron afara?”spuse Blake nervos de toate plangerile prietenei sale.”Ar fi bine sa plecam.”spuse Tamara uitandu-se la ceasul de la mana sa stanga.Blake o aproba dand din cap luand-o de mana luandu-si ramas bun de la cei doi.Tamara urca cele doua scarii pana ajunse la etajul doi al casei lui Blake De ce ai nevoie de atata spatiu? Ii spuse aceasta in gand.Devoratorul incepu sa rada sarutand-o pe obraz.”Ce smecher esti.”spuse aceasta zambind impingandu-l de langa ea.Ce ii atrase atentia fu o multitudine de cartii,era o camera separata plina de cartii.
"Cred ca glumesti!”tipa aceasta intrant in incapere luand o carte,parea sa fie de Magie Neagra,jumatate din biblioteca parea sa fie numai Magie Neagra. Blake lua cartea uitandu-se la ea.”Vreau sa ma inveti tot.”spuse Tamara aratand catre cartii,luand una de Occlumantie.”Putem incepe cand vrei tu rautate.”raspunse el luand cartea ducandu-se in camera lui asezandu-se in pat deschizand-o privind plictisit.”Mai bine iti arat eu.”spuse Blake ridicandu-se dandu-i parul din ochii fetei.Tamara zambii,fiind surprinsa cat de serios parea devoratorul in acel moment,ii explica de mii de ori ce sa faca.Dimineata usa camerei lui Blake se deschise,pe pat Tamara nici nu se schimbase peste trupul ei fiind numai cartii iar Blake zacea pe jos cu bagheta lui si a fetei in mana.”Trezirea.”spuse o voce razand facandu-i pe amandoi sa sara in sus speriati,Tamara cazand din pat deasupra lui Blake,care casca obosit,injurand.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|