|
17 Jun 2011, 21:48
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Tamara impreuna cu Blake si Fred mersera acasa la Lily,cand aceasta statea inchisa in baie plangand,chiar nu stia ce o apucase pana cand izbucni in tipete zicandu-ne ca s-a plictisit sa stea in pat.Dar trebuia sa inteleaga ca era bine pentru sanatatea ei.Fred se uita cu ochii tristi la prietena lui,nestiind ce sa zica.Cand Blake se duse la Lily luand-o in brate coborand scarile cu ea.”Ce ai de gand?”spusera Fred si Tamara in acelasi timp.”A spus ca nu vrea in pat.”zise el rece,scotand-o afara luandu-si bagheta creand o banca in fata casei lui. O aseza cu grija sa nu o doara si sa icneasca iar.”Mai bine?”spuse el ironic,viperina isi dadu ochii peste cap spunand doar Mersi privindu-l in ochii cu ura.Tamara ajunse langa prietena sa asezandu-se langa ea intreband-o daca se simte bine.Lily incuviinta din cap intinzand mainile catre Fred care ajunse si el.”Da pupati-va acum.”spuse Blake dandu-si ochii peste cap intorcandu-se cu spatele la ei.Fred spuse decat Ha sarutand-o pe viperina pe obraz stand langa ea intreband-o daca doreste ceva.
Tamara se intreba ce era cu comportamentul acela al lui Blake,nu-l vazuse niciodata asa de nervos.”Ai patit ceva Blake?”spuse Katerina putin timida,intorcandu-l cu fata catre ea.Ochii lui albastrii erau tristi,ceea ce o facu pe Tamara sa lacrimeze putin.”Daca sunt eu devina sau daca eu am facut ceva care sa te s..u..pe..e...re.”se balbai aceasta la ultimul cuvant cand devoratorul isi apropii fata de a ei,mangaindu-i delicat buzele de ale ei,nu facu decat sa zambeasca.Scuze,doar ca urasc sa o vad pe Lily in halul asta,mai ales ce i-a facut acel nemernic.Ii trimise cuvintele in mintea ei urmarindu-i privirea cum se intoarce catre Lily care avea lacrimi in ochii dar continua sa zambeasca.
“E in regula.”sopti tanara luandu-l de mana asezandu-se pe jos langa cei doi care in ciuda a ceea ce se intamplase cu cateva minute in urma radeau si zambeau.Parintii fetei inca nu se intoarsera ceea ce era ciudat,pentru ca fiica lor era ranita grav.Poate cineva ii retinea in acest,si nu puteau parasi locatia.”Lily ar vrea sa depanam amintiri,se plictiseste sa tot zaca in pat si sa nu spuna o vorba si ii se pare amuzant.”spuse Fred zambind,strangand-o pe viperina de mana,Tamarei ii se parea o idee extraordinara.Blake isi puse mainile in cap presimtind ca nu era o idee superba dar ii facea pe plac prietenei sale.”Iti mai aduci aminte cand am incercat sa facem prajituri,era inainte de deveni elevi,am dat foc la casa.”spuse Fred razand,simtind cum Lily abea se abtinu de la ras.”Si pe cine ati dat vina?”spuse Blake incruntandu-se asteptand raspunsul lor.”Desigur ca pe saracul de el.”spuse Tamara razand asezandu-si capul pe umarul lui.”Ziua cand am devenit devoratori ai mortii.”spuse Blake visator incepand sa spuna povestea prietenei lor-Tamara care ii asculta cu mare atentie.
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|