Memories and Thoughts
|
17 Jun 2011, 22:32
|||
|
|||
Lily care era destul de ametita din cauza bauturii si nu prea realiza care era treaba. “Cand faceam ce?” intreba viperina confuza. “Si cu asta ce e, mort aici?” intreba ea iar impingand cadavrul care incepu sa se legene. “Cat esti de nepasatoare.” Spuse Blake pe un ton enervat. Lily isi dadu ochii peste cap scotand bagheta si rupand franghia cu care omul era legat de copac. Il facu apoi sa zboare si inainta cu el in padure spunand ca se duce sa il ingroape. “Lily! Poate avea si el o familie.” Spuse Fred ganditor. Lily ii spuse ca nu are timp acum si dupa ce il ingropa pleca inapoi in casa. Fred se uita dezamagit la ea si Blake se uita la fel de dezamagit la Tamara. Cu siguranta nu fusesera incantati de comportamentul celor doua tinere. Fred o lua pe sus pe viperina si o baga in pat. Desi nu se oprea din proteste spunand ca nu ii este somn adormi imediat.
[...] Dimineata, Lily se trezi destul de tarziu. “’Neata” spuse ea frecandu-se la ochi. Observa ca ceilalti erau treji si erau stransi in jurul ei de parca ceva grav s-ar fi intamplat. “Am avut un vis asa ciudat.... Gasise Tam un cadavru si eu l-am ingro... Dumnezeule!!! Ce-am facut azi-noapte!?” tipa Lily speriata sarind din pat, impiedicandu-se apoi de propriile picioare. Fred sari si el din pat si o ajuta sa se ridice apoi o linisti spunandu-i ca aflasera deja cine era acel tip si ca procedase foarte bine ca il ingropasera in padure. Pe fata viperinei aparu un zambet amar dar ii disparu brusc amintindu-si ce zi era. Era ziua ei de nastere si implinea saptesprezece ani. Devenea majora! “Nu aveti altceva sa imi spuneti.” Intreba ea cu o voce subtire. Cei trei dadura din cap in semn de nu. Lily le arunca o privire dezamagita apoi iesi din camera spunand ca se duce sa se imbrace. Ajunse la dulap si se gandi bine ce sa puna pe ea. Intr-un final ajunse la o rochie superba destul de scurta, care ii punea in evidenta picioarele perfecte. Isi spuse ca daca se imbraca mai elegant prietenii ei aveau sa observe ca era ceva important. Se gandi apoi la parintii ei care nu ii trimisesera nici o scrisoare si inima i se stranse si mai tare. O lacrima de cristal i se scurse pe obraz dar o sterse repede spunand ca nimic nu avea sa-i strice ziua chiar daca toti uitasera de ea. Chiar daca toti uitasera ca Lily devenea majora... Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Memories revealed | Mellisa Harper | 14 | 2,660 |
20 Oct 2011, 20:54 Last Post: Mellisa Harper |