Memories and Thoughts
|
18 Jun 2011, 16:55
|||
|
|||
Lily se simti ciudat ca si cum cineva ar fi trezit-o cand ea era foarte obosita si vroia sa doarma, apoi isi dadu seama ce se intamplase. Isi aminti cum murise, cum isi privea de undeva de sus trupul inert si apoi cum fu readusa in corpul ei simtit o durere ingrozitoare. Ar fi preferat sa ramana moarta, decat sa fie in viata dar sa o doara fiecare os si fiecare muschi. Respira destul de greu si inima ii batea incet, dar stia undeva inauntrul ei ca avea sa supravietuiasca si sa fie bine si totusi o parte din ea nu ar fi vrut, o parte din ea dorea sa ramana acolo in intuneric. Ce se intampla cu mine? Se intreba viperina in gand. Incerca sa puna intrebarea cu voce tare sperand ca cineva ii va raspunde dar nu reusi. De ce nu sunt moarta asa cum ar trebui sa fiu? De ce inca respir? De ce inima inca imi mai bate? De ce? Ii navalira in minte toate aceste intrebari.
-Ii pot auzi gandurile, zise deodata Blake facandu-l pe Fred sa tresara. -Si eu, zise Tamara inghitind in sec. Astropufa il lua de mana pe Fred pentru ca acesta sa poata auzi si el fragmente din ceea ce gandea ea. Cei trei ramasesera cu respiratia taiata cand ii auzira intrebarile. Fred dadu drumul mainii Tamarei simtind cum i se rupse sufletul in doua. Se intreba acum daca era bine ca incercase sa o readuca la viata, daca ar fi trebuit sa o lase pe Tamara sa o invie. Dupa ce ca ei se chinuisera atat ea ar fi preferat sa moara. -Nu o mai aud, zise Blake la un moment dat si Tamara aproba din cap. -Nu cred ca mai avem ce face, cred ca se va termina in curand , zise Astropufa dar Fred refuza categoric sa plece de langa Lily. Trecuse o zi si Fred nu se misca de acolo. Nu mancase nimic si nu bause nici o picatura de apa, plus ca nu mai dormise de doua zile, de cand se intamplase. Lily inca nu murise dar visa ceva foarte ciudat. Era ea si mama sa se afla in fata ei. -Lily, nu o sa mori, nu incerca sa te dai batuta stii bine ca vraja Tamarei a functionat perfect, ii zise Anna. -Mama, multumesc, zise Lily -Trezeste-te acum, fa-i sa se simta mai bine, spuse mama viperinei . Lily simti cum foarte mult aer ii inunda plamanii ca si cum ar fi iesit de sub apa. Se ridica imediat in capul oaselor privind dezorientata in jur, dar nu apuca sa zica nimic pentru ca cineva o lua in brate. Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Memories revealed | Mellisa Harper | 14 | 2,660 |
20 Oct 2011, 20:54 Last Post: Mellisa Harper |