Thread Closed 
Memories and Thoughts
18 Jun 2011, 17:00
-Mi-a fost dor de tine, zise viperina in reptomita.
-Si mie, zise Fred punandu-si bratele in jurul sau cand aceasta se aseza langa el.
-Iar incepeti? Intreba Blake privindu-i cercetator.
-Hm... poate... Dar mai intai vreau sa stiu cine m-a omorat, in afara faptului ca numele sau era Nick. Si sa nu imi spuneti ca l-ati lasat sa scape si v-ati ocupat de mine, zise viperina uitandu-se cand la Tamara cand la Blake si Fred.
Cei trei nestiind ce sa mai spuna scoasera pe rand cate un ‘paaaaaai’ adaugand ca au fost mult prea ingrijorati ca sa mai faca ceva. Lily ofta spunand ca ar fi trebuit sa o lase acolo si sa mearga dupa el. Lily simti cum lui Fred incepura sa ii tremure mainile. Viperina il privi in ochi si abia acum vazu cat erau de rosii si ce cearcane iiinconjurau.
-Fred, de cand nu ai mai dormit? Intreba Lily.
-De o zi... spuse Devoratorul uitandu-se in alta parte.
Viperina ridica din sprancene privindu-l sceptica, poruncindu-i sa se odihneasca. Fred pufni enervat dar nici nu putea sa se opuna. Se ridica de langa Lily si apoi o lua in brate urcand scarile cu ea. Blake isi drese glasul dar Fred ajunse in clipa aia la etaj si intra in camera lui Lily trantind usa. Lily rase si fu sigura ca se auzi pana jos dar nu ii pasa. Il saruta pe Fred cu atata pasiune de parca ar fi fost ultima oara. Auzi pasi pe scari si apoi trei batai in usa. Lily isi scoase bagheta din buzunar si facu o vraja ca sa incuie usa.
-Intra... daca poti, zise Lily respirand greoi.
Clanta se dadu in jos dar usa nu se deschise, ceea ce il facu pe Blake sa injure. Fred o aseza pe Lily pe marginea patului si se aseza langa ea. O saruta tandru cand usa fu rupta in mii de bucatele. Lily tresari.
-Ce naiba... incepu ea.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 13 Jun 2011, 21:09
RE: Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 18 Jun 2011, 17:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Memories revealed Mellisa Harper 14 2,660 20 Oct 2011, 20:54
Last Post: Mellisa Harper