Thread Closed 
Memories and Thoughts
18 Jun 2011, 17:04 (This post was last modified: 18 Jun 2011, 17:05 by Odette B. Malfoy.)
Lily repara usa dupa ce Blake si Tamara plecara si apoi se uita dupa ei pe geam. Se bucura atat de mult ca nu renuntase la ei si ca nu se dadu batuta. Isi intoarse capul spre Fred care statea pe marginea patului fredonand o melodie. Lily incepu si ea sa cante. Era destul de ragusita avand in vedere ca nu mai cantase de ceva vreme dar vocea tot ii suna bine. Dupa ce terminara cantecul Lily il saruta iar pe Fred, apoi ii spuse ca ii esti foame.
-Ca-ntotdeauna, zise Fred razand.
-Hm.... sa inteleg ca ai uitat ca nu am mai mancat de doua zile? Spuse Lily ridicand din sprancene.
Fred lasa privirile in jos spunand ca nu ar avea cum sa uite, nimic din ce se intamplase in ultimele cateva saptamani.
-Mda... Paul, Nick, ma intreb ce mai urmeaza, zise Lily oftand usor.
Iesira impreuna din camera si coborara la bucatarie, gasind pe masa cateva platouri cu mancare calda. Viperina isi striga spiridusul de casa pentru ai multumi si apoi incepura sa manance.
-Promite-mi ceva, zise Lily la un moment dat. Promite-mi ca incepand de maine ne vom antrena in fiecare zi.
Fred simti cum i se taie respiratia, la auzul acelor vorbe, dar nici nu putea sa se opuna. Asta insemna ca aveau sa se lupte zilnic, si sa se raneasca unul pe altul intr-o oarecare masura.
-Promit, zise intr-un final Fred fara prea mare tragere de inima.
Lily ii zambi multumita, facandu-l si pe el sa zambeasca. Terminara de mancat destul de repede si mersera sus. Se intisera in pat si Lily se cuibari la pieptul sau rugandu-l sa ii povesteasca ce s-a mai intamplat in lipsa ei dar adormi inainte sa termine toata fraza.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 13 Jun 2011, 21:09
RE: Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 18 Jun 2011, 17:04

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Memories revealed Mellisa Harper 14 2,660 20 Oct 2011, 20:54
Last Post: Mellisa Harper