|
18 Jun 2011, 17:07
|
|
Rachelle Hathaway
|
RP Posts: 650
Casa: Astropufi
Galeoni: 719
Animal: Leopard de Zapada-Akasha
Slujba: Vanzator la "Drogherie magica"
|
|
- Tamara si Blake plecara foarte de dimineata nici soarele nu se ivea pe cer, doreau sa plece prin Londra dar nu pe aleea pustie pe care locuiau cei trei departe de incuiatii. Mergeau pe jos, de foarte mult timp, obosita Tamara casca mereu plangandu-se ca a obosit. Doreau sa mearga sa se distreze putin prin oras pentru ca se plictisisera in casa toata ziua si la padure. Cand se intoarsera razand in hohote de cele intamplate. Se distrasera impreuna iar acum mergeau la Blake sa manance ceva dupa care sa ii trezeasca pe Lily si Fred care sigur mai dormeau. “Am obosit.” Mormaii Tamara luand-o la fuga sarind in spatele lui Blake tinandu-se de gatul sau. “Chiar trebuie sa te car in spate?” rosti el obosti dar o tinu pana ajunse la intrare fiind chemat de o femeie tot vrajitoare care locuiau pe aceeasi alee.Keyanna se dadu jos din spatele baiatului ascultand conversatii celor doi, femeia batrana tinea de mana o fetita cam de trei ani cu parul lung pana la talie saten deschis si cu ochii albastrii, era imbracata in negreu avand doar o bratara la mana stanga portocalie. “Multumesc mult.”spuse femeia cu o voce foarte joasa, cand il vazu pe Blake luand de man fetita cu o fata gen ‘Ajuta-ma.’ Incepu sa rada dandu-si seama ce il rugase femeia pe devorator sa faca astazi. “Trebuie sa am grija de copila asta doua zile.” Rosti el strangand foarte tare mana fetitei facand-o sa se vaite,cand aceasta ii spuse cateva vorbe urate facand-o pe Tamara sa chicoteasca. “Cum te cheama?”spuse bland tanara astropufa.
Fetita de cinci ani isi puse mana in par arajandu-l dand cateva suvite de par peste umar. “Ma cheama Britney.”spuse fata zambind dand buzna in casa lui Blake facandu-l sa o ia la fuga in timp ce vorbea cu prietena sa auzind ceva spargandu-se prin casa. “M-am plictisit!” tipa Britney batand din picior tragand o fata de masa cazand pe jos farfurii si pahare spargandu-se in mii de cioburi pe jos ranind-o la picior. “Aminteste-mi sa nu fac copii.”spuse devoartorul arunand o vraja asupra fetitei de cinci ani facand-o sa adoarma pe canapea. Tamara incepu sa rada de ceea ce spuse Blake in legatura cu dorinta lui. “Daca zici tu.”spuse astropufa tusind uitandu-se in alta parte razand....Dupa ce trecu o ora Britney se trezise incepand sa alerge prin casa spargand alte lucruri rupand cateva haine, avea asa de multa energie in ea. Camera lor era deja distrusa, in bucatarie nu mai se gasea nicio farfurie. “Te rog opreste-te.”spusera amandoi tinand-o in brate pana cand adormi facandu-i sa ofteze usuratii. Tamara o lua in brate asezand-o cu grija pe pat mangaind-o pe cap cantanadu-i cand usa se deschise intrand Lily si Fred care le facu cu mana salutandu-i. Dar cand vazura fetita din bratele Tamarei se incruntara. “Cat am dormit?” spuse Fred uitandu-se la Blake mergand sa vorbeasca cu el. “Sigur am fost moarta doua zile?” spuse Lily incepand sa rada. Tamara ii spuse tot ce se intaplase in ziua respectiva, cate lucruri sparse Britney aratandu-i si rana de la picior. Atunci Lily spuse ceva...
Two is accopany ; three is a party !.
![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo1_250.gif) ![[Image: tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif]](http://29.media.tumblr.com/tumblr_m1qxd6Y9Xa1qdksdzo2_250.gif)
Give me love like never before, 'cause lately I've been craving more, And
It's been a while but I still feel the same, Maybe I should let you go, You
Know I'll fight my corner, And that tonight I'll call ya, After my blood is
Drowning in alcohol, No I just wanna hold ya.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|