Thread Closed 
Memories and Thoughts
18 Jun 2011, 17:33
Viperina nici stia ce era cu ea; se trezi la realitate cand il auzi pe Blake tipand la Britney amenintand-o.
-S-a intamplat ceva? Intreba Lily putin ingrijorata cand observa ca Blake si Britney erau uzi.
Blake ii povesti foarte pe scurt totul facand-o sa isi dea ochii peste cap. Se uita apoi la Fred care incerca sa nu o priveasca pe Britney ca si cum ar vrea sa o omoare, pentru ca ii enervasera iar. Devoratorul o saruta pe Lily pe obraz si apoi se duse la Britney de parca s-ar fi dus spre moarte, si o intreba daca e bine. Fetita dadu aprobator din cap privind-o urat pe Lily si apoi mormaind ceva despre mama ei, si cum ca Lily ca avea de aface cu ea. Lily rase batjocoritor invartind bagheta printre degete.
-De ce ma urasti? Intreba la un moment dat Britney uitandu-se la Lily
-Ai spus ca nu e buna de mimic, si ma uit la ea doar pentru ca e draguta, spuse Fred in locul viperinei facand-o sa roseaca.
-Si nu e asa? Intreba micuta fata facandul pe Fred sa bage mana imediat in buzunar dupa bagheta.
Lily il lua de incheietura si pentru o secunda Fred parea ca nu o baga in seama dar pana la urma se multumi sa priveasca in alta parte si sa raspunda cu un ‘nu’ sec. Pe fata vierinei se intinse un zambet larg si malefic. Fred ii puse o mana pe umar uitandu-se in directia in care se uita Lily si apoi intelese.
-Mai stii cand am fost in casa aia bantuita si l-am pacalit pe Blake care... incepu Lily dar fu aruncata in lac.
Peste ea era Blake care o tinea strans de par. O ajuta totusi sa iasa la suprafata. Iesira din apa usind amandoi , injurandu-se. Fred era pe jos de ras amintitndu-si povestea , Tamara privea confuza si Britney radea pentru ca radea si Blake.
-Wheiss, mamica nu e aici sa te apere... zise viperina.
-Nici a ta Malfoy, nici a ta, spuse Blake nervos.
-Eu nu am nevoie de ea, eu ma pot descurca si singura eu nu am facut pe mine la varsta de 6 ani, spuse Lily ranjind.
-Nu facusem pe mine!!! Desi m-ati speriat foarte tare.. in caz ca nu ai observat casa aia era bantuita si era un robinet acolo unde m-ati inchis.. uiti Bella ca eram ud din cap pana in picioare? ziseDevoratorul inaintand spre ea.
Lily il pocni peste fata spunandu-i sa nu ii mai zica Bella in viata lui. Devoratorul spuse niste cuvinte destul de urate trantind-o pe Lily intr-un copac rupand trunchiu in doua. Britney isi acoperii oachii cu mainile. Viperina se ridica vand cateva rani. Se transorma intr-un suvoi negru de fum si intra cu toata forta in Blake distrugand mai multi copaci. De data asta Britney tipa de-a dreptul.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 13 Jun 2011, 21:09
RE: Memories and Thoughts - by Odette B. Malfoy - 18 Jun 2011, 17:33

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Memories revealed Mellisa Harper 14 2,660 20 Oct 2011, 20:54
Last Post: Mellisa Harper