Unicornul magik
|
03 Jan 2008, 18:49
|||
|
|||
Sakura zambi shi ea. Avansase ceva in padure. Dupa un scurt timp vazura un gard. Era destul de inalt
-Ce facem? intrba Avril -Il sarim! sp Sakura convingatoare -Il sarim? O sa ne rupem toate oasele -Sti vreo cale mai buna? -Pai..nu... Bine sarim Prima sari Sakura shi dupa Avril. Akum hainele lor erau o amestecatura de noroi cu zapada. Erau murdare dar nu simteau. Mersera pt o jumatate de ora -Ar trebui sa ne intoarcem... sp Sakura -Da umblam de o ora.. suntem murdare degerate shi nu gasim nimik! -Haide. Fetele se intoarsera cu spatele shi mersera drept. Peste inca umate de ora -Nu cred ca asta este drumul de intoarcere sp Avril -Niki eu. Fetele constatara ca se pierdusera. Nu mai jtiau pe unde sa o ia. -Padurea este plina de tot felul de creaturi. Si este deja pranzul.Iarna se insereaza mai repede se va insera curand sp Sakura -Si lipsim de mult. Dak nu am mers niki la masa! Probca o sa pierdem molte puncte. -Asta dak mai gasim drumul se intoarcere sua ne gaseste cnv!!! Fetele erau speriate. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|