Unicornul magik
|
03 Jan 2008, 19:08
|||
|
|||
Se oprira la fiecare sunet sau miscare.
-Fetelor eu ma simpt urmarita! sp Sakura -Si tu? Credeam ca sunt singura! sp Ginny W. -Cred ca ar trebui sa mai hoinarim doar un pic. -Eu cred ca ar trebui sa ne intoarcem! sp Ginny w Sakura shi cu vril se uitara una la alta. -AM UITAAAT! -Ce ? Ce atzi utat? -Pai cand ai venit tu noi tocmai ne pierdusem shi... nu mai gaseam drumul se intoarcere!!! -Lasa! Il jtiu eu. Ginny W. se intoarse uite pe a... Erau mai multe carari.Atunci cele trei tzipara in cor -Neam pierduuuuut!!! -Bine trebuie sa ramanem calme bine? -Ok. -Cred ca pe akolo -Nu eu imi amintesc ca am luat-o pe akolo -Eu cred ca pe akolo! Cele trei aratu locuri diferite. -Fetelor cred ca incepe sa se innopteze! sp Sakura. Si era adevarat o patura albastra inchisa se lasa peste Hogwarts shi padurea interzisa. -Unde o sa innoptam. zise Avril -Nu cred ca o sa fie nevoie sp Ginny W. -Cum sa nu fie nevoie. Sp Sakura shi o scutura pe Ginny -Ar trebui sa le cerem ajutorul centaurilor sau ashea ceva. -Animalele de aici nu sunt deoc prietenoase! De acea se numeste padurea INTERZISA! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|