Lyrics and magic
|
20 Jun 2011, 22:15
(This post was last modified: 20 Jun 2011, 22:19 by Ginny Anne Alden.)
|||
|
|||
Ei bine acum doua zile m-am inarmat cu dictioanrul roman-spaniol si m-am apucat de scris o poezie,dupa vre-o 5 variante sterse si nervi
![]() ![]() ![]() Nu va asteptati sa fie cine stie ce asa ca... Era sa uit! Asta e dedicatie speciala pentru Sys! Te ube zuz-o > ![]() Corazon Salvaje. The has salido mi amor, Te has salido en silencio, Mi corazon es salvaje, Pero te amo de verdad, Te odio con todo mi alma, Te amo con todoa mi fuerza Te odio otraves mi amor, Pero nunca te olvidare. Tus besos eran maravilliosos por mi, Tu cuerpo,tu sonrisa, Tus abrazos,tus besos, I mi moria por ti. Y cada noche con tigo sueño, Mis sentimientos eran ceniza. Como un petalo de roza Se pierde facil en ceniza de nuestro amor __________________________________________________________________ Si acum traducerea ![]() ![]() Inima salbatica Ai plecat iubitule Ai plecat in linisite Inima imi e salbatica Dar te iubeste cu adevarat. Te urasc din tot sufeltul, Te iubesc cu toata forta mea Te urasc din nou iubirea mea, Dar niciodata nu te voi uita. Saruturile tale erau minunate, Corpul tau,zambetul tau, Imbratisarile si saruturile tale, Si muream dupa tine. Si in fiecare nopate cu tine visez Sentimentele mele sunt cenusa, Cum o petala de trandafir, Se pierde usor pe cenusa iubrii noastre. Acum nu aruncati cu rosii in mine va roog ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|