Cateva rani
20 Jun 2011, 23:09
Era o zi specifica de inceput de vara. Soarele calduros stralucea maiestuos pe cerul de azur raspandindusi razele sale blande pente intreg pamantul. Pe cer nu se ivea nici un petec cat de mic de puf de nor. Orele de curs se terminasera pe ziua aceea asa ca copiii din diversi ani erau pe Domenii.
Anaella se apropie de geam privind peisajul minunat. Se gandi ca nu ar fi o pierdere de timp daca s-ar duce si ea la distractie.
In graba mare, Anaella nu observa un elev in anul I sau II care tercea pe langa ea cu nasul intr-o carte. Atunci cercetasa dadu peste el si cazu cu tot cu copil pe scarile ce se intindeau in fata lor.
Un tipat puternic se elibera din gatul baiatului. Anaella era deja obisnuita cu durerea. A incercat sa se ridice, dar in zadar avea un picior rupt, asa ca tot ce avea de facut era sa vina cineva sa o ajute sa ajunga la Aripa Spitalului.
Nu dupa mult timp veni...

OOC: Oricine...

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cateva rani - by Anaella L. Hathway - 20 Jun 2011, 23:09
RE: Cateva rani - by Evelina R. Potter - 02 Jul 2011, 18:54
RE: Cateva rani - by Scarlett Soul - 10 Jul 2011, 02:33
RE: Cateva rani - by Evelina R. Potter - 16 Jul 2011, 23:44
RE: Cateva rani - by Scarlett Soul - 08 Aug 2011, 22:26