Splendoarea unei noi prietenii
23 Jun 2011, 13:41
Anaella statea la fereastra din Turnul Cercetasilor de unde se vedeau perfect Domeniile Hogwarts-ului. Padurea Interzisa se afla ca de obicei sub acea mantie de mister care te atragea in capcana. Salcia Batausa parea sa fie un pic mai linistita azi decat de obicei. Soarele stralucitor isi admira maretia in luciul cristalin al apei. Pe cerul de azur nu se vedea nici o urma de puf de nor. Randunelele si privighetorile se auzeau cum isi canta trilurile.
"Dar cine este acea fata de sub salcia de langa lac? Si de ce este asa de abatuta?" isi spuse Anaella.

Carcetasa isi propuse sa se duca si sa vada ce se intampla cu acea fata. Traversa grabita Domeniile si ajunse intr-o clipita langa lac. Cercetasa se aseza langa fata pe care nu o cunostea. Anaella ii spuse:

-" Hey! Buna, eu sunt Anaella dar mi se zice Anny. Sunt de la Cercetasi. Pe tine cum te cheama? De ce esti asa de suparata? " vru Cercetasa sa stie.

Anaellei i se paru cunoscuta fata probabil o mai vazuse prin castel sau parca o mai vazuse chiar in Turn... Fata incepu sa raspunda...

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Splendoarea unei noi prietenii - by Anaella L. Hathway - 23 Jun 2011, 13:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Din nou cu prietenii Anaella L. Hathway 8 1,712 02 Oct 2011, 15:41
Last Post: Anaella L. Hathway