I was a heavy heart to carry
|
23 Jun 2011, 17:44
|||
|
|||
Ema se uita lung la chipul nemuritor al surorii ei. Simti cum i se bate pleoapa stanga, iar inima se impiedica de doua ori. Oare Yvonne auzise asta?
" - Aha" a fost tot ce a putut spune. Desigur, ii parea rau ca Jennifer fusese ranita, ura acest lucru cum l-ar fi urat daca i s-ar fi intamplat oricarui prieten. Dar ceva o impiedica sa se simta complet trista si speriata. Cuvintele lui Yvonne. ' A trebuit sa beau sangele cuiva ca sa nu mor'. Se putea intampla rau de tot? Daca ramanea fara 'surplus' sora ei avea sa dispara din viata sa? Nu. Nu! Un tremur ii strabatu corpul fragil. Nu se putu abtine sa nu-si puna mana pe umarul surorii ei, intr-un fel protector. Gandul ii reveni in minte, iar mana i se inclesta. Spera doar ca Yvonne sa nu reactioneze uman la aceasta miscare, care sigur ar fi lasat o vanataie pe pielea rece a unui muritor. Ema astepta cateva clipe. Astepta ca respiratia sa i se calmeze. " - Deci Jenn e bine" spuse ea, usor sugrumat. " Spune-mi, cum functioneaza asta? Vreau sa te ajut cat de mult pot. Daca e nevoie, iti dau bratul meu. Sunt O1 cu Rh pozitiv. Stiu ca e cea mai banala grupa de sange, dar..." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|