Thread Closed 
Intunericul unei nopti albe
23 Jun 2011, 18:38 (This post was last modified: 23 Jun 2011, 18:40 by Georgia Harris.)
-"Buna! Eu sunt Georgya de la Cercetasi!" se prezenta fata fericita ca nu mai era singura in uriasa sala.
Dupa ce fata cu numele de Rosalie se prezenta cele doua incepura sa vorbeasca, sa povesteasca tot felul de lucruri pe care le'au facut inainte de Hogwarts si apoi dupa venirea la castel. Sala Trofeelor era locul tipic unde sa poti depana amintiri.
-"Ah, cate intamplari! Imi amintesc o data ca am fost cu familia in Paris si ne'am distrat pe cinste, am luat cina intr'o seara in trei restaurante diferite ca sa ne potolim foamea -si nici atunci nu eram complet satui-, ce economie de mancare fac restaurantele in general pe acolo! In Paris si vrajitorii si Icuiatii mancau in acelasi stil-toti foarte putin din fiecare!-. Apoi fiind tot la Paris, m'am certat cu sora mea mai mica, si am aruncat o vraja asupra ei care a facut'o sa ramana doua saptamani cu capul violet, fara par si gigantic-tata a trebuit sa faca o vraja de largire a usii ca sa poata sa mai iasa din camera pe care o inchiriasem. Mama nu stie nici in ziua de azi de unde stiu asemea vraji, tata cred ca si'a dat seama ca este ceva legat de cartile de vraji din Sectorul Interzis, dar a preferat sa taca." spuse Cercetasa, iar dupa cateva rasete adauga:"Povesteste si tu, te rog!"

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Intunericul unei nopti albe - by Georgia Harris - 23 Jun 2011, 18:38

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Urmarile unei Vraji de Blocare Crysella Blythe 2 1,299 03 Feb 2011, 13:20
Last Post: Crysella Blythe