Thread Closed 
Intunericul unei nopti albe
23 Jun 2011, 19:03
Rosalie radea intruna la povestirile Georgyei. Se bucurase ca s-a intalnit cu cineva astazi care o facea sa rada intruna. Intamplarea ca sora Cercetasei fuse intr-adevar foarte haioasa,dar in acelasi timp si periculoasa. Saracuta de ea... Dar totusi, cand Rose si-o imagina doar cum arata , radea mai tare. Apoi auzise ca prin trecere intrebarea Georgyei. Rostise un 'Hmmm' si se gandi ce sa povesteasca. Probabil ca acum era un moment prielnic pentru a isi aminti si pentru a povesti intamplari de cand se afla in Hogwarts, intamplari care s-au petrecut de-a lungul aniilor in care ea a fost eleva la Hogwarts. Ofta si spuse:
"Desi au existat momente triste pentru mine in castel,au fost si momente frumoase. De exemplu: mi-am regasit sora dupa optspreze ani de suferinta in care eu si parintii mei nu am auzit nimic de ea si mi-am facut de asemenea si multi prieteni pe care ii mentin si acum. Partea buna este ca pot sa imi fac si acum si chiar si de acum inainte amici in care pot avea incredere! "

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Intunericul unei nopti albe - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Jun 2011, 19:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Urmarile unei Vraji de Blocare Crysella Blythe 2 1,298 03 Feb 2011, 13:20
Last Post: Crysella Blythe