Poll: Cum vreti sa se termine ficul
You do not have permission to vote in this poll.
Sa moara toti
50.00%
5 50.00%
Happy End
30.00%
3 30.00%
nu ma intereseaza
20.00%
2 20.00%
Total 10 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Tristete la apus
24 Jun 2011, 13:10 (This post was last modified: 24 Jun 2011, 13:12 by Anaella L. Hathway.)
Capitolul III

Suferinta ( din perspectiva Nicolei )

" De ce? De ce el? De ce a tebuit sa plece tocmai el? " aceste intrebari nu imi dadeau pace. Nu suportam ideea ca el ma paraseste si se duce in alta tara. Acolo, eram sigura, ma va uita. Pe mine ma lasa in urma avand parte doar de suferinta.
Lacrimile cristaline siroiau non-stop pe obrajii mei. Ochii imi erau rosii si umflati. Noaptea nu mai dormeam, suspinam incet in perna mea pufoasa. Nu imi placea faptul ca prin tristetea mea intristam persoanele dragi mie: fratele, parintii mei, si prietena mea cea mai buna.
La scoala mergem rar si atunci cand o faceam orele nu primeau atentia mea deloc. Imi si stricasem cateva medii luand cateva note de patru. Oricum, bine macar ca parintii intelegeau prin ce terc si nu aveau pretentii la note mari. Colegii mei incercau mereu sa ma faca sa rad, dar parca colturile gurii mele erau prinse cu lipici in jos. Oricat de amuzante ar fi glumele eu nu puteam sa zambesc. Durerea imi cuprindea inima si cand incercam sa rad incepeam sa suspin.
Zilele teceau incet, una cate una, deja ma obisnuisem cu singuratatea. Alessia venea in fiecare zi la mine sa ma consoleze, dar degeaba, doar o persoana ma putea inveseli, dar asta nu era posibil deoarece era departe. Totusi cand prietena mea cea mai buna venea la mine ma simteam mai linistita. Ma simteam mai inconjurata de siguranta decat de obicei.
Intr-o zi dupa ce Alessia pleca, eu m-am dus pana la fereastra. De acolo se vedea perfect cum stropii mari si grei de ploaie se loveau zgomotos de asfaltul incins de soarele dogoritor care acum se ascunde dupa norii cenusii. Cerul era intunecat, acoperit de norii care parca erau de vata gri, groasa. Am decis sa cobor, sa stau in ploaie. Astfel aceasta sa imi spele toata suferinta. Daca ar fi asa de usor, ar fi foarte bine, dar nu era asa.
Am iesit din bloc si am pasit in ploaia torentiala. Nu dura mult ca imi si simteam parul auriu imbibat cu apa. Hainele imi erau ude leoarca. Apa rece imi ajunse pana la piele, dar nu ma deranja, ma inviora chiar. Am deschis usor ochii si am privit in departare. Acolo mi se paru ca vad o silueta ce se apropia tot mai mult. Dupa putin timp am reusit sa disting trasaturile. Avea parul scurt, brunet, ochi caprui, culoarea pielii era ciocolatie, era Claudiu. Dar nu se putea, el era departe, foarte departe, nu putea fi el. Dar semana foarte mult cu Claudiu. Acea silueta se apropie tot mai mult pana cand ajunse la cativa pasi de mine. Isi intinse o mana. Am intins-o si eu. Cand trebuia sa-l ating acea iluzie disparu. Se pare ca nu eram numai trista eram si nebuna pe deasupra. Plecarea lui imi facuse mai mult rau decat am crezut. Nu stiam daca imi facuse bine sau rau sa-i vad fata frumoasa. Acum nu mai puteam sa-mi scot imaginea lui din cap. Eu chiar nu stiam cum de Alessiei nu-i placea de el. Oricum nu-mi pasa, nu-mi mai pasa de nimic decat de suferinta mea.
"Ce bine era daca acea iluzie ar fi fost adevarata!" mi-am spus eu. [/u]

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Tristete la apus - by Anaella L. Hathway - 20 Jun 2011, 07:36
RE: Tristete la apus - by Desiree Rose Goth - 20 Jun 2011, 12:37
RE: Tristete la apus - by Lylith Anne Campbell - 20 Jun 2011, 12:57
RE: Tristete la apus - by Anaella L. Hathway - 20 Jun 2011, 13:25
RE: Tristete la apus - by Fleur Delacour - 20 Jun 2011, 13:31
RE: Tristete la apus - by Ginny Anne Alden - 20 Jun 2011, 13:49
RE: Tristete la apus - by Anaella L. Hathway - 20 Jun 2011, 14:25
RE: Tristete la apus - by Fleur Delacour - 20 Jun 2011, 14:59
RE: Tristete la apus - by Robert Eric Smith - 20 Jun 2011, 15:32