Make it go away
|
24 Jun 2011, 14:49
(This post was last modified: 24 Jun 2011, 14:51 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
-Uite, si eu pe aici.Am venit sa o vizitez pe "faimoasa" Myrtle, spuse Jenn chicotind.
Cercetasa se uita la chipul lui Ema.Parea cufundata in ganduri, si se uita la Jenn intr`un anumit fel, parca o cerceta. -Ema, ai patit ceva? spuse Jenn mai mult soptind. -Aa..nu, spuse Ema rusinata.Da unde o fi Myrtle? Fetele se uitau prin baie.Nu parea sa fie nici`o fantoma pe aici.Nici un zgomot facut de plansul fantomei. -Aa..nu stiu.Ce pacat, sper sa vina, chiar vroiam sa o vad, spuse Jenn oftand. -Sigur o sa vina, spuse Lylith. Chiar in acel moment se auzise rasul cuiva.Jenn isi intoarse capul spre intrarea unei toalete, iar deasupra ei era Myrtle, uitandu`se la cele trei fete. -Hey Myrtle, sunt Jennifer.Ce faci? intrebase Jenn cat mai politicoasa posibil. -Nimeni nu a venit de mult sa ma viziteze, spuse Myrtle printre suspine.Voi de ce ati venit aici?Sa radeti de mine sau sa aruncati cu lucruri in mine? -Lucrurile trec prin tine deoarece..incepuse Jenn dar Myrtle incepuse sa planga in hohote.Lui Jenn ii venea sa isi dea cu ceva in cap deoarece nu tacuse din gura. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|