|
24 Jun 2011, 22:17
|
|
Evelyn Steel
|
RP Posts: 998
Casa: Cercetasi
Galeoni: 891
Animal: Caine Bichon - Lily; Bufnita alba - Apolline
Slujba: Ingrijitor pentru bufnitele scolii
|
|
(24 Jun 2011, 21:30)Rosalie Andrews Blackfire Wrote:
Acum era momentul. Acum trebuia sa iau legatura cu Lissa. Now or never. Am atins-o pe umar si m-a simtit. De data aceasta sunt sigur ca stie ca sunt aici. Pur si simplu stiu. Da,poate sunt egoist,dar nu o voi lasa niciodata sa fie cu acel nemernic care mi-a luat viata. E un om de care nu mai vreau sa aud in viata mea. Doamne,ce patetic suna! Auzi ca viata... [pufnesc]. Poate nici in cea de dincolo voiam sa spun.
Lissa acum era acasa. Am putut sa intru cu usurinta in fosta mea casa,ceea ce este si normal,nu-i asa? Nu ma baga in seama. Oare de ce face asta? Stie ca sunt aici... sau cel putin asa cred eu. Ma enervez si trantesc un pahar pentru a-i atrage atentia. Tresare,dar considera ca s-a intamplat din neglijenta ei de a il pune la loc. Nu stiu de ce,dar devin agresiv. Dumnezeule,e insarcinata cu copilul meu,nu pot sa ii fac rau. Am mai spart inca vreo cinci pahare,iar la un moment dat ea striga.
"Nate,tu esti?!"
Abia acum si-a dat seama ca sunt aici. Este momentul meu. Trebuie sa vorbesc cu ea. Jumatate de ora stau si ma rog sa ma vada,apoi intr-un final o vad cum se ingalbeneste la fata, sta proptita de perete si rosteste.
"Chiar tu esti!"
Poftim? Cum de poate sa ma vada? E oare posibil? Sa ii fiu eu mesajul de dincolo,sa creada ca ingerul ei pazitor a cazut pe pamant ca o stea binecuvantata pentru a o ajuta,pentru a o indruma spre bine. Dar se inseala,am venit sa nu o las cu acel nemernic!
"Nu poti fi cu acel Chris!", ma aud deodata tipand. Mai ca nu aveam sa plang,dar doar nu eram asa de idiot.
"Nici nu aveam de gand. Dar in caz de.. De ce?"
Cand voiam sa o avertizez in privinta faptului ca m-a ucis am disparut. Pur si simplu,asa cum am si aparut! Dar mai devreme sau mai tarziu mai voi intoarce,apoi cu noi forte pentru a reusi sa o avertizez in privinta criminalului!
E,ti-am zis ca o sa dau quote la tot capitolul?=))).Da ti-am zis  .Frate,imi place ;x.Si ne-ai lasat asa,cu o replica deaia ca in filme  .Next  .
Demons run when a good man goes to war.
~ This is the story of how i died. ~
~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|