Among thoughts.
|
25 Jun 2011, 17:17
|||
|
|||
De cate ori se afla in aceasta camera, oricat de mare ar fi dorinta sa sa nu se mai gandeasca la acest lucru,tot il vedea sau cel putin si-l imagina. De fapt,doar se insela pe ea insasi fiindca mintea. Nu e adevarat ca nu ar fi vrut sa il vada, nu e adevarat ca ar fi vrut sa il uite , sa nu il mai auda. Mintea. In coltisorul cel mai bine pazit din inima sa .. Jake inca exista. De ani buni se afla acolo si nici nu mai voia sa plece,dar nici ea nu mai voia sa il lase sa plece. Se uita la Tamara incepand sa ii spuna ceva printre hohote de plans:
"Acum cativa ani,exact in aceasta camera,in acest loc am fost cu Jake aici si am avut o previziune ... Am simtit ca vom avea un copil care practic ar trebui sa se nasca peste un an si jumatate. Atunci previziunile mele nu erau sigure,dar daca ar mai fi fost in viata el,ar fi fost posibil...fiindca noi ar fi trebuit sa ne casatorim. Acum am fi fost sot si sotie!", murmura Rose si facu sa apara inapoi pe mana sa inelul de logodna care l-a primit exact cu o zi inainte ca Jake sa moara. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Internal thoughts | Ema Snow | 20 | 6,540 |
19 May 2012, 13:52 Last Post: Ema Snow |