Just words...
|
26 Jun 2011, 16:03
|||
|
|||
26.VI.2011
Dear Diary.
![]() Ceniza. Am vorbit,am vrut sa lamurim totul. Asa am si facut,vocea ta parea fi imploratoare,nu te-am crezut. Pur si simplu nu mai cred ca iti pasa. Stiu ca ai zis ca la o prietena ca sunt singura care te intelege,singura care te aduce cu capul pe umeri,ca eu sunt aia care te injura ca sa iti aduca aminte ca pe lumea asta nu esti singurul care are probleme. Si totusi pe ea o iubesti,si stau si ma intreb,am vorbit cand am fost in excrusie la Sibiu,doar la 30 de km, ore intregi ma implorai sa ma mai gandesc,sa ma intorc la tine,ca ma iubesti. Ai mintit si atunci,te-am intrebat de ce. Ai zis ca sa nu ma ranesti,insa daca ma cunosteai atat de bine,ti-ai fi dat seama ca nu imi place sa fiu mintita si ca imi place sa mi se spuna totul pe fata nu sa fiu dusa cu zaharelul. Nu ti-a pasat,m-ai ranit. Am trecut peste. Vara asta va fi fara tine,dedicata exclusiv mie,vreau sa ma distrez,vreau sa ma bucur de vara,sa plec in excursie,si poate pana incepe scoala sa ma si indragostesc. Vreau sa scap de viciul asta,sa scap de viciul in a te tine in mintea mea mereu. Vreau ceva care sa te excluda,fi feiricit cu ea,vom ramane prieteni insa doar atat. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Roses, memories and words <3 | Rosalie Vivienne Alden | 18 | 4,687 |
30 Nov 2011, 18:52 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
~Feelings speak louder than words~ | Rosalie Vivienne Alden | 43 | 6,183 |
06 Dec 2010, 17:12 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |