Make it go away
|
27 Jun 2011, 11:06
|||
|
|||
Oricat de pasnica era Ema de obicei, acum isi dorea sa poata arunca cu ceva in Myrtle fara sa treaca prin corpul fantomei. Inspira si expira profund, incercand sa gaseasca o solutie logica si usoara. Se ridica brusc si se intafoie in fata fantomei, punandu-si mainile in sold.
" - Myrtle. Nu ar vrea sa-ti faca o farsa. E complet fascinat de aspectul tau. Ii place felul in care parul atarna... in codite.. pe umerii tai..." Ema simtea cum isi pierde rabdarea, asa ca se vedea nevoita sa prelungeasca cuvintele, sa forbeasca mai rar. Ii zambi placut fantomei. " - O haide, ai incredere! Sunt in Hogwarts de aproape noua ani! De cate ori te-am mintit eu? De cate ori ti-am facut vreo farsa?" " - Niciodata" raspunse fantoma cu un glas tremurator. " - Vezi! Nu am niciun motiv sa ma apuc acum de meseria asta. In loc sa stai aici si sa plangi, de ce nu te duci sa te aranjezi putin, Myrtle? Sa bantui pe coridorul lui si sa va intalniti. Sunt sigura ca daca ar mai avea sange in el, ar rosii puternic." Soimeanca se gandi o vreme daca o fantoma se poate aranja... Dar nu isi batu prea mult capul, uitandu-se si asteptand un raspuns de la o Myrtle acum tacuta. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|