Rainy days...
|
27 Jun 2011, 14:25
|||
|
|||
'De ce nu am murit?' se intreba Lily oarecum dezamagita dar totusi se bucura ca supravietuise. Capul o durea ingrozitor si mana stanga de altfel. Cazatura din copac era responsabila. Nu s-ar fi mirat ca mana sa ii fie rupta si probabil era si plina de zgarieturi dar ce conta. Vroia doar sa se trezeasca pentru a cere un ceai cald. Avea senzatia ca daca nu ar fi cerut asta mai repede ar fi murit de frig. Dar cine o salvase nu isi amintea.
Cand in sfarsit reusi sa deschida ochii si sa se ridice in capul oaselor il vazu pe Fred. -Fred!? Ce cauti tu aici? intreba Lily apoi realiza ca el o salvase. -Un simplu multumesc ar fi de ajuns, zise el zambind. Si Lily zambi apoi Rose si Ryan venira langa ei. -Esti bine? o intreba Rosalie. Atunci Lily rase de-a binelea. Oare chiar nu observa nimeni ca era uda din cap pana in picioare si tremura de frig si mai avea si o mana aproape rupta. -Am cazut de la patru metri, zise ea indicand copacul foarte inalt. Si apoi am cazut in lac. Stii ca apa aia e atat de rece incat ai senzatia ca pielea iti este strapunsa de mii de cutite? Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|