Thread Closed 
Intunericul unei nopti albe
27 Jun 2011, 16:17 (This post was last modified: 27 Jun 2011, 16:17 by Georgia Harris.)
Noaptea era inca stapana pe domeniul de la Hogwarts.
-"Hei, Rosalie, ce zici, cautam ceva interesant pe aici?"o intreba Georgya pe fata.
Vazura trofeele, cupele si distinctile a milioane de elevi Hogwarts din toate generatile. Toate marimile, din toate materiale, din toate domeniile erau trofeele. Aceasta sala ii datea fetei vointa, putere si speranta. Visa ca intr'o zi numele ei va fi pus pe un trofeu si pastrat intr'un loc de onoare din aceasta sala. Deodata fata vazu ceva in departare, ceva foarte mare, da: un trofeu urias. Alerga pana acolo lasandu'o pe Rosalie in urma, fara sa ii dea nici o explicatie. Odata ajunsa langa 'bijuteria' uriasa din aur masiv incrustata cu pietre pretioase, ramasese atat de uimita incat ii era cu neputinta sa inchida gura. Trofeul stralucea mai mult decat ori ce lampa sau torta.
-"Rosalie, vino repede!" o indemna Cercetasa.
Cand Rose ajunse langa trofeu avu aceeasi expresie a fetei ca Georgya.
-"Cecilia Roses..." citira cele doua tete in acelasi timp.
Cercetasa se gandi si se gandi ... numele asta ii spunea ceva dar nu stia ce...
-"Ai auzit de aceasta Cecilia?"intreba fata. Si atunci isi aminti! "AAA! Stai putin!!! Ea este!" continua Georgya pe nerasuflate, apo vazandu'o pe Rosalie nedumerita adauga: "Am citit despre ea intr'o carte de'a mamei. Cecilia Roses a fost una dintre cele mai bune eleve care au invatat la Hogwarts. A ajuns una din cele mai pricepute vrajitoare ale lumii magice. Unii spun ca magia rar avea secrete pentru ea,-mie mi se pare putin exagerata afirmatia. In font, magia este o enigma de marimea unifersului sustinuta de infinite secrete si cladita din tot atatea.-. Se spune ca intimpul unui experiment periculos cu vraji ar fi diparut intr'un nor cenusiu de fum. Unii oameni spun ca a fost un accident, altii cred ca este vorba de o inscenare. Oricum, cine poate sti?"
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Intunericul unei nopti albe - by Georgia Harris - 27 Jun 2011, 16:17

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Urmarile unei Vraji de Blocare Crysella Blythe 2 1,298 03 Feb 2011, 13:20
Last Post: Crysella Blythe