The last Horcrux of Tomas Porrin
|
27 Jun 2011, 16:24
|||
|
|||
Ema se uita inca o dta in rucsac. Avea cele trei dosare despre cei trei nemernici ce mai ramasesera in viata si dosarul dragonului. Fugi pe trepte si Disparu imediat ce pasi dincolo de portile impunatoare.
" - Buna, Rose!" zambi Ema, desi putin obosit. Desigur, se bucura sa o vada, desi nu prea o multumeau conditiile. Trebuiau sa infrunte destinul si trebuiau sa termine cu ultimul Horcrux. Soimeanca inca incerca sa gaseasca o solutie de a lasa dragnul in viata. O imbratisa pe Rosalie si se grabi sa scoata dosarul. " - Am rugat-o pe Dawn sa faca o triere, daca tot a lucrat pe aici. El este Truck Eiden, un dragon batran de aproape 70 de ani. A fost nascut si crescut la Sanctuar. Indeplineste toate conditiile, adica nu sare in evidenta, dar este puternic si are experienta dragoniceasca. De asemenea, am rugat-o pe sora mea sa ma ajute cu profilul psihologic al lui Porrin. Si cele doua dosare se potrivesc" Ema se opri ca sa respire. Vorbise repede si se minuna cum de nu ii se incurcase limba in gura. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|