The last Horcrux of Tomas Porrin
|
27 Jun 2011, 16:38
|||
|
|||
Ok,deci Rosalie ramasese complet trosnita de ceea ce ii spusese Ema. Acum era convinsa ca nu avea de gand sa ii faca rau dragonului,insa inca nu gasise adevarata solutie. Ce ar putea sa faca pentru el pentru a ramane inca in viata? Ar fi pacat ca un dragon atat de batran si de fidel locului in care a crescut sa moara subit. Se aseza in fata Sanctuarului pe jos si inchise ochii incercand sa se gandeasca. Brusc,in momentul in care si-i deschisese se uita la Ema plina de speranta si incepu sa rosteasca:
"Uite. Stiu cum putem sa ajutam dragonul sa nu moara. Am inchis ochii si datorita previziunilor am aflat ceva. Stiu o vraja pentru a-l face transparent un timp si de fapt nu el este Horcruxul , ci o carte pe care Porrin a pus-o intentionat in .. dragon. Adica pur si simplu l-a obligat sa inghita cartea. Exista o singura optiune! Desi e cam scarboasa...asta e realitatea. Si trebuie sa ajutam dragonul. Putem sa folosim o vraja pentru a-l face sa .. vomite,iar astfel cartea este scoasa si o putem distruge fara a rani dragonul!" Ok,teoria era buna,dupa parerea ei ...dar practica ... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|