Thread Closed 
Why take you so long?
27 Jun 2011, 21:03 (This post was last modified: 27 Jun 2011, 21:06 by Ginny Anne Alden.)
Statea acolo cu pumnii inclestati,intradevar Sara ii daduse lui Ethan o potiune de dragoste. Nu ii venea sa creada,si ea care credea ca e prietena ei. Cat se putea insela.
"-Ia stai...tu ce cauti de gatul meu?" Ethan o desprinse pe fata de la gatul ei,si apoi isi dadu seama ca Ginny il privea.
Stomacul i se stranse,o placea pe Ginny,o placea mai mult decat isi putea imagina. Sentimentele care i le provoca cand era in apropierea lui erau total diferite fata de ce simtise la alte fete. Ea pentru el era diferita,era cea mai frumoasa.
"-Ginny,nu e ceea ce pare jur. " Ea chicotii si se apropie de el,picioarele ii tremurau dar nu conta acum.
"-Mhh a contat ce am vazut? Ai fost "otravit" cu o potiune de dragoste si ai avut creierul spalat. Bun venit innapoi Ethan!"
El zambii,prinse tupeu si o lua de mijloc pe Ginny si o apropie de el. O privii in ochi si mana lui ii mangaia obrazul.
"-Esti asa de frumoasa Ginny...ce se intampla daca m-am indragostit de tine?" Daca nu o tinea Ethan acum sigur cadea,era atat de fercita,trebuie sa ii multumeasca inca odata lui Rose,era cea mai tare sora.
"-Ce se intampla daca si m-am indragostit?" Aceasta ii zambii lui Ethan. El o stranse mai tare.
"-Te iubesc Ginny!" O saruta apoi o prinse de mana impleticindu-si degetele cu ale ei.
"-Ce ti-a luat asa de mult sa iti dai seama?" Chicotii fata in timp ce se indreptau spre Marea Sala.
"-Complicatii!" Rasera,acum insfarsit totul era bine.

Edit By Raizen

Galeoni
Ginny Andrews Blackfire - 130
Rosalie Andrews Blackfire - 130

Topic Closed !

[Image: YotrHop.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Why take you so long? - by Ginny Anne Alden - 27 Jun 2011, 21:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post