All dreams are lost in lies
|
28 Jun 2011, 12:31
|||
|
|||
Eveline ridica capul si o privi pe Elizabeth.Dupa privirea sa isi dadu seama ca murea de nerabdare sa afle de la cine era scrisoarea dar probabil ca nu o intrebase,nevrand sa fie indiscreta.Eveline chicoti usor in timp ce deschidea scrisoarea si recunoscu scrisul ondulat al celui mai bun prieten al sau,David.Scrisoarea se intindea pe aproape tot pergamentul.Deci poate era ceva interesant de povestit.Insa Eveline stia in esenta ce,de la mama sa.
- E de la cel mai bun prieten al meu,David zise Eveline privind-o pe Elizabeth.Este incuiat.Ne cunoastem de cand eram mici copii si cu un an inainte sa vin la Hogwarts am prins o pasiune pentru el.M-a durut foarte tare cand a trebuit sa il mint cu ce eram si unde mergeam.Dar apoi cand l-am intalnit pe Dominik,mi-am dat seama ca il iubeam pe David ca pe un frate.Si acum s-a casatorit cu o vrajitoare si a aflat in sfarsit tot.Cred ca a fost un soc pentru el termina Eveline cu un chicotit.Privi din nou scrisoarea apoi o baga la loc in plic.Nu vroia sa o citeasca acum.Acum vroia sa petreaca timp cu prietena sa.Avea destul timp sa se amuze de ce scrisese David pe acolo. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|