Saturday Morning.
|
28 Jun 2011, 12:39
|||
|
|||
Eveline se cutremura involuntar.Ideea Hogwarts`ului in flacari nu o incanta aproape deloc,desi stia ca Dess o spusese doar in gluma.Isi aduse aminte cum fusese Hogwarts`ul ars cand Cap-de-Mort fusese ucis.Batalia aceea,chiar daca nu o traise,o afectase intr-un anumit mod.Totusi se sfarsise cu un bine,Cap-de-Mort disparuse.Dar nu trebuia sa se abata de la subiect,acum o interesa de ce acel cineva cauta un mod de a le distruge.Si cine era oare acel individ?
- Mda,si eu cred asta.Dar el ce este!?Nu este tot vrajitor?Sau poate vrea moartea doar a noastra,a vrajitoarelor.Si vrajitori sa traiasca.Nu stiu.Cartea asta m-a derutat.Nu pot sa inteleg nimic zise Eveline oftand. - Poate .. ca cineva incerca sa ne faca o farsa mormai Jennifer.Eveline rase sarcastic. - Nu mi se pare a fi o farsa zise ea privind-o pe Desiree si sperand sa poata spuna ceva care sa o lumineze intr-o anumita masura. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Saturday`s morning | Julieta D. Thibault | 6 | 1,908 |
08 Jan 2012, 23:56 Last Post: Julieta D. Thibault |