All dreams are lost in lies
|
28 Jun 2011, 15:22
|||
|
|||
Eveline isi dadu seama ca Elizabeth se simtea prost pentru intrebarea pusa mai devreme.Probabil o considera una prosteasca.Eveline clatina din cap si o asigura pe Cercetasa ca nu a pus nici o intrebare aiurea.Din contra.Eveline vedea in Elizabeth un prieten de nadejde.Si vroia sa ii spuna lui Elizabeth ca nici o intrebare nu era prea indiscreta.Pentru ca era prietene si prietenii isi spuneau orice.Eveline nu se astepta ca Elizabeth sa ii spuna tot.Poate ca erau unele lucruri ce nu trebuia sa le stie.Dar era multumita de relatia lor de acum.
- Da pot fi sincera cu el.In vacanta asta mi-a povestit tot.Si m-a pus sa jur ca nu spun la nimeni.Dar cand i-am spus ca stiu tot a ramas uimit.Si m-am simtit putin prost pentru faptul ca el a ales sa-mi spuna si eu nu i-am spus lui la momentul oportun.Dar m-a iertat.Si cu ce usurinta m-a iertat!Defapt a spus ca i se parea ceva ciudat ca lipseam in fiecare an.Si ca ma intorceam doar vara.Si acum suntem din nou frate si sora si ii spun tot concluziona Eveline ganditoare.Dintr-o data era nerabdatoare sa se intoarca inapoi acasa. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|