Thread Closed 
You can't lose something you never had
28 Jun 2011, 17:47
Rosalie ramasese putin pe ganduri. Ei chiar nu ii povestise despre Porrin? Mda,probabil nu avusese cand fiindca ele nu se prea intersectau prin castel asa de des... in plus,era o poveste lunga si dureroasa,incat Rosalie nu prea mai era in stare sa o prea spuna,dar acum .. Dess' o intrebase , deci trebuia sa ii raspunda. Probabil ii va si face bine sa vorbeasca putin despre ceea ce a fost,despre trecutul ei tulburator ...
"Pai .. e o poveste lunga. Porrin e un Devorator al Mortii care ne-a facut viata calvar mie si prietenilor mei, mare parte din ei .. este cel care a furat-o pe Ginny la nastere,abia acum un an am aflat ca e sora mea si eu si familia mea am recuperat-o .. e cel care mi-a ucis logodnicul si cel care mi-a assasinat si puma pe nume Asla la care tineam enorm. Si cel care mi-a ranit tatal aproape mortal.. ei bine,pe scurt,cel care mi-a distrus mare parte din viata!", termina Rosalie de povestit oftand.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You can't lose something you never had - by Rosalie Vivienne Alden - 28 Jun 2011, 17:47