Thread Closed 
All dreams are lost in lies
28 Jun 2011, 18:13
Eveline ridica din umeri.Da probabil ca ii era dor de casa dar nu in asa mare masura incat sa stea sa sufere din cauza ca nu isi va mai vedea familia si prieteni pana in vacanta de iarna,cand va pleca acasa.Daca va pleca,desigur.Pentru ca in ultimul timp ramanea in vacanta de iarna la Hogwarts.Doar in vacanta de Paste mai mergea pe acasa.Ii placea prea mult la castel ca sa mai plece de acolo.Insa mai avea momente ca acelea cand isi dorea sa fie acasa.Dar ii trecea repede.

- Mda.Acum ca m-am gandit la David mi-as dori sa ma intorc.Sa stau sa vorbesc cu el ore in sir,asa cum faceam inainte.Cred ca cateodata vorbeam si nopti intregi.Dar acum cand ma uit si vad cat de putin mai avem pana la Hogwarts imi piere cheful de casa.Castelul e casa mea defapt zise Eveline cu un chicotit.Isi privi catelusa ce dormea linistita langa ea si isi dadu seama ca Lily era defapt motivul pentru care patronusul sau era un caine si isi mai dadu dintr-o data seama cat de mult iubea magia.

Demons run when a good man goes to war.

~ This is the story of how i died. ~

[Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o1_250.gif] [Image: tumblr_lt2fi0ODJa1qjihk3o2_250.gif]

~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!
~
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: All dreams are lost in lies - by Evelyn Steel - 28 Jun 2011, 18:13