Lumina coridorului intunecat
|
28 Jun 2011, 18:47
|||
|
|||
Ema ridica din umeri.
" - Eu dau vina pe luna, desi tind sa cred ca nu e asa. Imi schimb parerea din ce in ce mai repede..." Ofta si privi o clipa peretele din fata. Nu ezita pentru ca nu stia sa raspunda si nici pentru ca vroia ca Alice sa nu afle. Nu, avea incredere in ea. Ezita doar pentru a-si alege cuvintele. Nu isi dorea sa dea un raspuns aiurit, confuz, ceva inteligibil. " - Am cosmaruri. Multe" spuse ea si ridica din sprancene. " Nici macar nu stiu de ce. Ce-i drept, am avut parte de multe schimbari in ultima vreme. Sora mea cea mare s-a intors la Hogwarts, mi-am gasit sora mai mica, am avut cateva incidente neplacute la orele de , am aflat ca nasul meu este un nenorocit si am incheiat o perioada minunata din viata mea. Dar tot e ciudat. Nu am niciun resentiment. Stiu ca am ales corect si totusi... inca am senzatia ca am facut ceva gresit..." Din cine stie ce motiv, pulsul Emei accelera, iar respiratiile ii devenira usor mai profunde si mai rapide. Vederea i se incetosa sub aparitia brusca a lacrimilor. Isi masa ochii inainte ca acestea sa scape din cusca genelor. " - Imi cer scuze..." murmura ea, usor rusinata. " Nu stiu ce m-a apucat" Ema se intoarse sa-i zambeasca Viperinei. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|