Dejame demonstrarte que te amo
|
29 Jun 2011, 13:40
|||
|
|||
Dejame demonstrarte que te amo -Lasa-ma sa iti dovedesc faptul ca te iubesc- ![]() Un nou fic de Rose & Ginny Andrews Blackfire
PROLOG
-perspectiva Samanthei- Il iubesc. Il iubesc atat de mult incat nici macar nu pot sa compar aceasta dragoste cu orice altceva. Dar nu am cum sa i-o spun .. El este cu Alicia. Din nou, ea .. imi distruge sansele la orice fel de iubire. De la gradinita ma uraste. Acum pot spune cu mana pe inima ca o urasc si eu pe ea. El o iubeste,aproape la fel de multi cum il iubesc eu pe el .. Mda,multa iubire si ura la mijloc. Aceasta este esenta vietii,insa. Oftez zilnic si ma gandesc oare cum ar fi viata mea fara Alicia. Ieri am inceput un jurnal. Nu am putut sa ma abtin. Am suferit prea mult cand i-am vazut sarutandu-se in parcul in care l-am vazut pentru prima data. Il ador! PERSONAJELE:
![]() ![]() ![]() ![]() Titlul & textul: Rosalie Andrews Blackfire Poza de inceput: Ginny Andrews Blackfire Personajele: Ginny & Rosalie Andrews Blackfire Acesta este incipitul unui fic scris de Rosalie & Ginny Andrews Blackfire. Speram sa va placa. Asteptam comentarii si sfaturi inainte de a pune urmatorul capitol. Va multumim.
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|