Under control.
|
29 Jun 2011, 19:32
|||
|
|||
Pe Eveline deja o sacaia lucrul asta.Nu isi daduse seama,pana in clipa de fata,cat de vorbareata putea fi Jennifer.Parca nu era asa prima data cand o cunoscuse.Atunci era boboaca timida iar acum e guraliva din anul III.Din nou,parca timpul trecea prea repede si ele nu puteau face nimic ca sa il opreasca.Era ceva ce nu puteau controla.Si poate ca era mai bine.Totul trebuie sa decurga asa cum trebuie sa decurga.
- Ai putea sa si raspunzi sari din nou Jennifer.Eveline vroia sa o stranga de gat.Intr-un mod prietenesc,desigur. - Jennifer zise Eveline printre dinti stiai ca ai gura cam mare? intreba ea oftand. - Haide Eveline! se planse Jennifer.Macar raspunde-mi la intrebare continua ea privind-o sceptica. - Ne-am oprit pentru ca ma dor picioarele zise Eveline simplu.Jennifer ridica din sprancene.Bine,bine ne-am oprit pentru ca mi se pare ceva ciudat la poiana asta zise Eveline privind in jur.Ii era familiara.Nu stia de ce,dar credea ca mai mersese acolo,odata.Dar stia foarte bine ca nu o facuse.Totusi asa i se parea.Ah,chestia asta ii dadea dureri si mai mari de cap. - Eveline zise Jennifer usor.Cred .. cred ca ne urmareste cineva zise ea.Eveline se ridica si scana poienita.Insa nu vedea pe nimeni.Oare chiar era cineva care le urmarea? Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|