Astropufisor zapacit!
|
30 Jun 2011, 12:08
(This post was last modified: 30 Jun 2011, 12:09 by Ellena R. Howard.)
|||
|
|||
Dupa scurtul moment de liniste, in care Ella o privea dezorientata, primeste pana la urma raspunsul fetei. " - Sunt la Ochi-de-Soim" spune fata, incruntandu-se putin. Nu realiza de ce, prima data crezuse ca din vina ei. Insa cu intarziere isi da seama ca fata nu avea emblema pe roba. O priveste mai atent si isi da seama ca parea mai inaintata in varsta spre deosebire de ea. Liniile faciale ale fetei pareau mai intense, iar postura ei aducea a sefa, sau a ceva cu un grad mai mare. Insa este trezita tot de vocea fetei ce o invita sa stea jos. "- Viprinii vor incepe sa comenteze ca le stam in drum si sincer, nu sunt in starea necesara sa ma razboiesc acum cu ei."
"Viperinii? " ahhh da, cunostea si acele persoane, doar nu era chiar primul ei an aici, dar fiind mai retrasa nu cunostea prea mult lumea. Zambeste si o urmeaza pe fata asezandu-se inapoi la masa. " - Cum ti se pare la Hogwarts?" intreaba Ema, cu o voce linistitoare. Asta o face pe Ella sa zambeasca mai mult decat fericita, deoare in general nu vorbea prea mult cu ceilalti din alte "case". "-Foarte bine, nu sunt chiar boboaca, am ceva anisori aici, dar oricum mai am pana termin" spune ea afisand un zambet cald luand o gura din cana de ceai inca calda din fata ei. "Sti...imi este cam greu sa ma acomodez, desi sunt aici de mult, nu cunosc prea multa lume" spune Ella, lasand privirea pierduta pe suprafata de lemn de culoarea castanei a mesei lungi. Se simtea in general singura, insa uita acest aspect in unele cazuri, poate cand citea intens, traind undeva in lumea ei, sau cand asculta muzica, dar cel mai mult cand canta la pian. Nici ea nu intelegea de ce nu putea sa fie si ea mai tupeista, deoarece incapatanata si indrazneata era in unele cazuri, dar nu intotdeauna, poate cateodata cand nu era nevoie era asa. Isi aduce insa aminte de micul aspect vazut la fata si indrazneste sa o intrebe , mutand privirea catre ea. Ochii ei cu reflexi de caprui intens o priveau cu drag pe fata. "-Esti cumva... ceva mai mare pe aici? adica scuze daca sunt prea curioasa, dar simturile mele spun ca nu esti chiar un elev oarecare" . Da, curiozitatea ei era cateodata nemarginita, asta o baga in probleme destul de des. Stapanirea ei de sine disparea cand isi facea aparitia curiozitatea extrem de intensa. Spera ca de data asta sa nu dea de necazuri din cauza acestui "defect" cum il credea ea in general. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|