Dejame demonstrarte que te amo
|
30 Jun 2011, 12:42
(This post was last modified: 30 Jun 2011, 13:28 by Rosalie Vivienne Alden.)
|||
|
|||
Capitolul II - Te siento a ti,pero lo sueno a el
![]() Te simt pe tine,dar il visez pe el
~ perspectiva Samanthei~
"Tanjind dupa iubirea ta si incercand sa-ti cuceresc inima ..."
Toata lumea ma cunoaste,ma admira,bineinteles,cu exceptia majoretelor ridicole din liceu imbracate doar in roz, care traiesc in puf si se bucura de bogatii. Sunt doar niste rasfatate, in frunte cu Alicia. Ele nu stiu ce e aceea dragoste. Probabil ca acum mult timp as fi spus si eu ca nu stiu , dar acum pot declara cu mana pe inima ca am parte de iubire. Ma refer la cea a parintilor mei si a surioarei mele Daisa,dar si la iubirea lui Lucio. Ma iubeste cum nimeni nu a mai facut-o niciodata,iar eu sunt o nerecunoscatoare . Nu i-am demonstrat nici macar faptul ca tin la el. De ce nu pot sa il iubesc? De ce viata mea e asa de complicata, in loc sa-l iubesc pe cel care ma adora,eu tanjesc dupa privirile atente ale altcuiva. Il am pe Lucio aproape,dar eu visez la Dimitri. De cate ori pasesc pe holurile liceului Waveway si el mai priveste .. pur si simplu imi tresalta inima. Nu mai sunt aceeasi in prezenta lui, ma schimb total,de parca m-as afla intr-o alta dimensiune. Uneori am impresia ca el ma place pe mine, ca el ma vrea , dar poate doar mi se pare. "Samantha,hai la masa!", se auzise vocea din bucatarie a mamei mele deja impacientata. Da,Sam .. trezeste-te .. rutina ta zilnica incepe din nou. E o noua dimineata si va fi si o noua zi in care va trebui sa il privesc,fara sa il salut,fara sa il ating sau macar sa ma apropii de el .. Trebuie sa ma conformez la ceea ce am,fiindca stiu! Stiu ca ochii lui sunt ai mei,de fapt .. Trebuie,insa .. sa invat sa iubesc ceea ce am,sa il iubesc pe Lucio! El nu e marioneta mea. Trebuie sa il visez pe el,nu doar sa stiu ca imi este mereu aproape! PERSONAJ NOU:
![]() Ok,imi cer scuze ca nu este atat de lung. L-am scris ieri-noapte pe foaie si desi parea mai mult, uitati ca nu e asa .. In fine,sper sa va placa indiferent de lungime. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|