Astropufisor zapacit!
|
30 Jun 2011, 14:37
(This post was last modified: 30 Jun 2011, 14:39 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer se trezise in dimineata aceea devreme, deoarece avuse iar cosmaruri.Nu stia ce se intampla cu ea, dar voia sa se termine totul odata si sa poata sa doarma si ea o noapte linistita.Se spala pe fata, se imbraca, isi puse roba peste si insigna Cercetasilor in piept. Cobora in Marea Sala si se asezase la masa Cercetasilor.Nu prea ii era foame, asadar isi luase cana cu ceai si incepuse sa rasfoiasca paginilile din ziar. Se parea ca nu era nimic nou azi in "Profetul Zile".Niciun atac, nici nimic.Se simtea usurata din cauza aceasta. Isi intoarse privirea in sala sa vada cine este.La masa Astropufilor o vedea pe Ema, si pe Heather care se lua de o fata. Se gandise sa se duca sa o ajute pe aceea Astropufa, stiind foarte bine de ce este in stare Heather, din propria experienta. Se sculase usor de pe scaun, indreptandu`se in locul cu pricina.Vedea ca mai multa lume se uitau la Heather si fata necunoscuta dar nimeni nu facea nimic. "Fata aia are nevoie de ajutor, mai ales daca Heather isi scoate iar coltii de vampir" isi spuse Cercetasa in gand. Ajunse acolo o saluta pe Ema si isi intoarse privirea spre Heather. -Buna Heather, ce faci?Iar te iei de Astropufi? o intreba ea ridicand din spranceaza. Nu vroia sa se certe cu Heather, deoarece devenisera prietene, chiar si dupa toate cele intamplate, dar nu ii placea cand se lua de alte persoane nevinovate.Stia cum era sa fii in postura lor.Cercetasa se uita mai bine la Heather si vazuse ca isi scoase coltii albi si stralucitori aproape de tot. -Ar fi mai bine sa bagi coltii aia la loc, poate faci iar ce ai facut atunci.., continua Jennifer. Se intoarse spre aceea fata pe care nu avusese ocazia sa o cunoasca pana acu, si ii spuse cu un zambet prietenesc avandu`l pe fata. -Buna, eu sunt Jennifer Campbell, Cercetasi. OOC: Sper ca nu este nici o problema ca am continuat si eu X_X daca e trimiteti`mi un PM si sterg postul > ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|