Dejame demonstrarte que te amo
30 Jun 2011, 14:43
Mda ... Hai sa va zic de ce n-am comentat mai intai, detest dramele din dragoste, nu ma pasioneaza pe mine problemele de dragoste ale adolescentelor/adolescentilor care intr-un/o fic/carte. In general personajele care sunt cu probleme, sunt bineinteles fetele si baietii de bani gata, adevarul este ca nici Samantha si nici Dimitrinu imi inspira bogatie, dar iubirea lor e inutila, ala vrea altceva, ceva sentimental, ea vrea dragostea la prima vedere, un impediment as putea spune, pentru ca daca Samantha ar vedea ca Dimitri nu e ceea la ce se astepta atunci, Lucio a fost ranit pentru nimic. O problema tipica, nu totul e ceea ce pare si, poate Samantha cand ii va auzi povestea dureroasa a lui Dimitri, nu-l va mai privi pe acesta cu aceasi ochii. Oricum imi place cum descrieti si, voi urmari ficul chiar daca nu voi posta, doar sa vad ce se va alege de dragostea celor doi si s-o vad pe Alicia cum fierbe in sos propriu cand o sa-i vad pe cei doi in parc sau biblioteca Devil. Succes amandurora Smile !

Il n'y a rien près de verité.
[Image: loveiswhat.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Dejame demonstrarte que te amo - by Robert Eric Smith - 30 Jun 2011, 14:43