Under control.
|
30 Jun 2011, 19:22
(This post was last modified: 01 Jul 2011, 11:23 by Jennifer L. Campbell.)
|||
|
|||
Jennifer izbunise in ras vazand ca si Eveline cazuse in acea groapa.
-Si tu esti foarte atenta pe unde mergi, continuase Jennifer chicotind. Eveline mormai ceva , dar Jennifer nu intelese nimic.Oare cum o sa iasa ele din groapa daca nu avea cine sa le traga in sus? Luase si ea un loc pe jos langa Eveline si isi puse fata in palme.Incerca sa se gandeasca cum sa iasa de aici.Statuse asa vreo zece minute, dupa care ii venise o idee. -Eveline, tre sa iti arat ceva, spuse Jennifer dintr`o data foarte entuziasmata. -Daca e vreo prostie de`a ta nu am chef, spuse Eveline in continuare fiind foarte morocanoasa. -Nu e nicio prostie, tipa Jennifer.Si poti sa numai fi asa de morocanoasa? Eveline mormai iar ceva foarte incet si se ridicase impreuna cu Jennifer pentru a vedea ce vrea sa ii arate. Jennifer ii arata tunelul de sub pamant, care parea mare. -Ce zici? intreba ea. -Nu stiu, adica cine stie ce se afla pe acolo, spuse Eveline ganditoare. -Si aici ce facem, stam si asteptam ce nu se va intamplaa ? spuse Jennifer Chiar nu avea chef sa stea aici toata noaptea.Si mai avea si destui nervi din moment ce Eveline nu avea incredere in ea..nu vroia sa ii spuna de ce se afla aici, in Padurea lui Dean. -Si ai putea sa imi spui si mie adevarul de ce suntem aici? Sau numai ai incredere in minee? spuse Jennifer ridicand din spranceana. Se simtea prost vazand ca Eveline numai era aceeasi persoana care ii spunea mereu ce o deranjeaza sau de ce era suparata.De trei ani de cand se cunosc nu i`a ascuns niciodata nimic..si acum.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|