Don't judge me
|
01 Jul 2011, 11:32
|||
|
|||
" - Ti-e somn" zise Ema cu un zambet firav, atingandu-si inconstient cearcanele de sub ochii verzi.
Si ei ii era somn pe de alta parte. Se mira cum de isi tine capul sus. Ar fi trebuit sa fie extenuata din cauza atator nopti nedormite. Furase cateva ore din noapte. Cu putin noroc, avea o noapte de somn adaugata la alte sapte de nesomn. Si totusi, cu cat se gandea mai mult la starea ei de oboseala, cu atat ii venea mai repede cheful de viata. Se incrunta, gestul punandu-i in evidenta obrajii subtiati de oboseala. Daca nu va mai putea dormi pana nu se termina harababura asta cu nasul ei? 'La naiba!' a fost singurul ei gand. Simtea ca se va intampla ceva rau, asa cum simtisere si surorile ei. Dawn cel putin, o ingrijora de moarte. Heather avea atitudinea necesara supravietuirii. Si Ema stia ca poate avea mai multa incredere ca nu-si va pierde cumpatul in mezina. " - Mi-am amintit ca am niste treburi" ii spuse Ema cu subinteles lui Jenn, uitandu-se cu coada ochiului la Hagrid. " - O! La fel ca directorul!" spuse uriasul surprins. " Nu-mi spune ca te duci pe Nocturn, Ema" Se incrunta, apoi realiza ce facuse. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|