Dreaming Awake.
|
01 Jul 2011, 12:42
(This post was last modified: 01 Jul 2011, 12:44 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline chicoti usor.Elizabeth nu prea o avea cu alcoolul si tigarile din cate isi amintea ea.Nu o mai vazuse pe Elizabeth decat de vreo doua ori : odata in baia plangacioasei Myrtle si a doua oara in Expresul de Hogwarts.Dar ambele dati au fost superbe in compania ei.Ii placea sa-si petreaca timpul cu Elizabeth.Defapt ii placea sa-si petreceaca timpul cu oricine de la Hogwarts.
- Dess nu cred ca Elizabeth se va alatura zise ea facandu-i cu ochiul dar spre uimirea sa Elizabeth dadu din cap si lua tigarea oferita.Desiree ranji si ii arunca pachetul de tigari si lui Eveline.Aceasta observa ca nu erau transfigurate. - Mi-am facut provizii de la ultima noastra "petrecere".Stiam ca vor mai fi ocazii ca astea zise Desiree ca raspuns gandurilor lui Eveline. - Ei bine te-ai gandit bine zise Eveline ranjind si luand o tigare.Fumatul o ajuta cateodata sa se relaxeze. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|