Sunny day
|
01 Jul 2011, 13:46
|||
|
|||
Spunand acele cuvinte, se afundase din nou in lumea ei ciudata. Amintirile cu surioara ei rulau din nou ca un film pus la cinema. Se gandea cum era atunci, cand ambii parinti le iubeau, se jucau cu ele, nu putea uita bataile cu mancare, rasetele isterice cand faceau baie impreuna , jocul din fata casei. Erau momente ce o distrugeau incet, o macinau pe dinauntru, ucigandu-i ratiunea. Insa realizase cu intarziere ce soimeanca raspunsese pana la urma frazei sale, desi parea ca era usor uimita de "mica" declaratie oferita de Ella.
"Nu este vina ta ca surioara ta a murit. Ba mai mult , sunt sigura ca ea de acolo de unde e , este fericita ca ai facut tot posibilul sa o ajuti,ai incercat sa o faci bine." aude cuvintele ei si incearca sa le creada. Spera ca minciuna asta sa o inteleaga sufletul ei. Stia ca se minte pe ea insasi cand se gandeste ca sora ei e undeva acolo si are grija de ea. Ea nu mai credea asta, ramasese mereu cu sufletul plin, foarte plin de agonia acelei nopti. Nici o minciuna venita din psihologia umana sau alta gandire nu ar fi facut-o sa gandeasca alfel,insa decide totusi sa nu isi strice ziua si raspunde imbratisarii soimencei ce oarecum o socheaza. Nu isi aducea aminte cand cineva o imbratisase ultima data. "Deci tu esti Ellna de care imi povestea sor'mea,nu?" astropufa o priveste nalamurita. Si totusi..ceva incepea sa dezluseasca. Sta cateva secunde privind-o si analizand-o pe fata din fata ei. Semana bine cu ..Ginny, dar nu foarte mult. Aveau trasaturile faciala la fel si poate chiar accentul. Astropufa chicoteste cand realizeaza in fata cui sta si spune cu un zambet larg pe buze. "-Daca sora ta e Ginny, da cred ca despre mine ti-a povestit" spune astropufa cu un zambet radiant si fericit pe buze. Isi da cateva suvite de par pe spate cu mana si asculta incet cantul ce suiera usor printre frunzele copacilor din jur. Din nou acea adiere, acea miasma placuta si parfumata. Incepuse sa iubeasca iesirile astea , mai ales cand isi facea prieteni. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|