|
Light and darkness perfectly!
|
|
01 Jul 2011, 15:11
|||
|
|||
|
Am adus capitolul trei mai repede, deoarece aveam inspiratie.
![]() Cap3. Oboseala sau... . Perspectiva Ameliei
Cateva ore pierdusem timpu cu ratati plini de fumuri si "baieti" de bani gata ce se credeau buricul pamantului. Iar eu uram cel mai mult sa fac pe "sclava" in fata lor. La majoritatea din acea sala imensa imbacsita cu fum si miros de alcool, probabil le-as fi spart fata si i-as fi pus sa mature cu limba toata cladirea. Cateodata cand imi imaginam asta ma unfla rasul, chiar chicoteam. Colega mea de tura isi facea de lucru pe langa bar, cu o tigara in gura. Vedeam cum ii iasa fumul pe nari si pe gura in acelasi timp si mi se parea ciudata tare faza. Poate pentru ca eu nu ma apucasem de tigari, alcool sau droguri. Nu stiam insa de ce de fiecare data cand ajungeam la locul meu de munca, ma simteam mai diferit. Aveam mereu un gol in stomac, de parca primeam pumni continuu in acelasi loc si cateodata ameteam destul de tare. Mereu dadusem vina pe oboseala, cateodata lucram foarte mult si nu era usor sa stai in picioare toata ziua. Dar totusi, cred ca nu era zi sau noapte in care sa nu patesc asta . Mereu ma simteam oarecum amenintata de toti ce erau acolo, ca si cum nu ar fi fiinte chiar normale. Dar mereu uitam senzatia luandu-ma cu munca, curatenia si poate chiar cine stie ce dos de palma ii mai trozneam vreo-unui papagal impanat ce calca in acel loc. Trecusera deja cateva ore plictisitoare. Stateam dupa bar facandu-mi un espresso, deoarece aveam sa am nevoie, venea o noapte punga iar eu deja ma simteam epuizata. Usa mare a localului se aude si atunci ma cuprinde un fior pe tot corpul. Brusc stomacul mi se strange efectiv si incep sa am o senzatie de greata grava. Las cana pe ghiuveta si ies de dupa bar, dorind sa ies din cladire, sa iau putin aer, ceva se pare imi facea rau si nu stiam ce. Nu mancasem prea mult zilele astea si eram obosita, dar de ce asa de brusc? Insa cand ies, observ pe un tip cu niste ochii de un verde crud, cu o tinuta relativ draguta dar ce parea genu nu baiat dur si rece. Insa mai tare ma sperii cand vad ca in juru sau ceva plutea. Ca un fel de aer, era ca si cum ar fi inconjurat de foc sau ceva de genu. Arata ca un pom de Craciun, iar eu il priveam ca o idioata in incercarea de a-mi da seama unde are bagate bateriile si ce beculete are pe el de licare si straluceste asa. Credeam ca halucinez, ca am nevoie de odihna mai multa. Brusc unu din tipii de la acea masa imi face semn sa merg la ei. Nevoita sa fac asta, deoarece colega mea era ocupata cu alte comenzi ma indrept catre masa celor trei, afisand un zambet prietenesc , pregatita sa la iau comanda "domnisorilor". Unu din tipi, cu un par negru ce avea tente de albastru in lumina becurilor, cu ochii negri si cu o tinuta de mare "smecher" desi stiam ca nu este, ma abordeaza primu, cu un zambet pervers in coltul guri. Da, trebuia sa il rog pe sef sa schimbe dracului tinutele noastre, deoarece eram deja plictisita de privirile doritoare ale baietasilor cu tarate in loc ce creier, in acel bec numit cap. -Domnisoara, trei wisky cu ghiata. Aproape nu auzisem comanda data de tip, deoarece il studiam atenta pe baiatul ce licarea. Cel putin eu tot asa il vedeam. Ce era mai rau? deja ameteam destul de tare, iar greata se accentueaza mult. Il priveam continuu pe tipu blond ce era asezat la masa rotunda, cumva intre ceilalti doi. Parul ala de culoarea spicului rebel, ochii aia verzi ca iarba proaspata acoperita de roua diminetii, ce pareau stralucitori dar misteriosi, ma fascinau efectiv, iar faptul ca eu tot il vedeam licarind ma amuza si imi venea sa il intreb ce baterii foloseste pentru beculete. Insa ma abtin cu greu si afisez un zambet cald. Poate era singurul caruia puteam sa afisez zambetul asta. Ma intorc, pierzandu-ma putin in spatiu si merg la bar sa pregatesc comanda. Colega mea de tura Alicia, o fata cu un par lung negru ca smoala, ce mai mereu era lasat pe spate, cu breton usor curbat si niste ochii negri ca doua abisuri adancite de mister, ma privea amuzata. -Care-i treaba? intreb in timp ce turnam wisky si gheata in pahare. -Nimic, doar ca nu pari sa te simti bine azi, spune ea parand sa aibe o voce ingrijoratoare. Oare chiar era asa de rau? adica, era doar dureri de stomac, greata, ameteli si... wow! pune pe pauza poate exagerez, sau nu. Ies de dupa bar fara sa mai scot un sunet si ma duc la masa celor trei , punand paharele pe masa in dreptul fiecaruia. Arunc iar privirea catre tipul ce ma fascina asa de mult, realizand ca si el ma privea. Parea ca ma priveste intens, atunci mi se face si mai rau. Ca si cum el ar face asta. Ma sprijin cu mana de masa lor si scutur capu instinctiv, frecandu-ma la ochii. "E doar oboseala, nimic mai mult". Pe cine minteam eu? ceva imi spunea ca oboseala nu mar aduce asa repede la epuizare. -Esti bine domnisoara? intreaba unu din cei trei tipi, privindu-ma intenes. Imi venea sa le stalcesc fetele, dar preferam sa fiu pisica blanda. Incep sa vad in ceata, o ceata al dracului de densa , incep sa tremur si picioarele nu ma mai tin. Cad efectiv langa masa celor trei , incepand sa tusesc. Tuseam asa de tare de parca mai aveam putin si imi tuseam plamanii, la propriu. Ma durea tot corpul si imi duc mana la gura, pentru a acoperi tusea, dar ma ingrozesc cand prin privirea incetosata, vad urme de sange. Aveam sange pe maini, semne ca tuseam acel lochid fierbinte si curat. Respiram asa de greu, ca aveam impresia ca o sa mor la fiecare secunda. Nu, nu se putea termina asa. Nu intelegeam ce sau cine imi provocase starea asta, dar incepeam sa nu ma mai cred om normal. O voce blanda, dar groasa ca de barbat matur , imi izgoneste vajaielile din cap si ameteala. Ma simt prinsa cumva de dupa talia subtire si ridicata in picioare. Nu vedeam inca cine ma ajutase dar vocea imi parea sincera. -Poate ar trebui sa te odihneti mai mult. "vocea, diferentiaza vocile Amelia" , imi spuneam in cap in incercarea de a-mi revenii. Reusesc dupa cateva secunde sa ma concentrez cumva si sa vad mai bine. Tipul cu ochii de un verde crud, frumos conturat ma tinea aproape de el in incercarea sa ma faca sa-mi revin. Ok, acum chiar imi reveneam si fara sa vreau. Emana o caldura ciudata, o caldura ce nu o simtisem la nimeni, iar faptul ca ma atinsese si spre mirarea mea focul din jurul sau nu imi facuse rau mi se parea deja o fantezie total ciudata. Ies din mainile lui, dand un pas in spate, incercand sa-mi revin singura. Clar aveam nevoie de un control in toate privintele. -Imi...imi cer scuze. Spun scurt si plec din sala direct catre baie. Ma simteam deja penibil, prea penibil, dar lasand asta la o parte, de ce sangerasem pe gura? de ce era cat pe ce sa-mi pierd cunostinta doar privindu-l? ceva nu se lega, dar nici nu eram dispusa sa las treaba asta nerezolvata. ![]() I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull
Sig By Ginny ... Thx my love |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| The light is gone | Rosalie Vivienne Alden | 20 | 7,432 |
16 Dec 2011, 14:06 Last Post: Ellena R. Howard |
|

![[Image: 2hgfx45.jpg]](http://i44.tinypic.com/2hgfx45.jpg)