|
|
I don`t have the wish. The wish have me.
|
02 Jul 2011, 10:34
|
|
Alice Morris
|
RP Posts: 862
Casa: Astropufi
Galeoni: 2347
Animal: Bufnita alba - Abigail
Slujba: Barman la "La trei maturi"
|
|
- Alice aproba scurt din cap, la intrebarea Melissei. Se ridica din fotoliu, si se gandi la doua perne confortabile, numai bune pentru a sta pe jos. Acestea aparusera imediat, una albastra, culoarea preferata a astropufei, pufoasa, in care Alice se scufunda imediat.
"Ce'ai spune daca am sta pe jos? E mult mai confortabil..." propuse Al. Cercetasa ii urma sfatul si se aseza pe propria ei perna dupa care Aly continua: "Cat despre Camera, ar fi multe de zis...elevii o folosesc din totdeauna, desi nu stiu cati dintre profesori stiu de existenta ei. Camera se transforma in orice, pentru a indeplini necesitatile fiecaruia...dar nu se poate accesa atata timp cat altcineva este deja inauntru, doar iti arata o alta fata...spre exemplu, daca noi suntem acum aici, si cineva ar vrea sa ne gaseasca, nu poate da buzna pur si simplu, camera il va lasa sa intre intr'o alta incapere, dar nu asta, intelegi? Alte intrebari?
Spera sa o fi lamurit pe cercetasa, si sa nu fi aberat prea mult.
|
|
Messages In This Thread |
RE: I don`t have the wish. The wish have me. - by Alice Morris - 02 Jul 2011, 10:34
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|