Under control.
|
02 Jul 2011, 13:34
|||
|
|||
Eveline nu realiza la inceput cuvintele lui Jennifer,fiind prea ocupata sa examineze tunelul.Probabil ca fusese o capcana.Trebuia sa se gandeasca la asta.Dar apoi realiza cuvintele lui Jennifer si privi si ea in sus.Intradevar cineva le privea.Era aplecat peste groapa,privind in jos.Fara sa mai stea pe ganduri Eveline ridica bagheta in sus fara sa spuna vreo vraja cu voce tare,dar in gand.Din bagheta iesi o lumina puternica,asemenea soarelui si care lumina pana la cer.Apoi Eveline,fara sa se gandeasca o apuca de mana pe Jennifer.Si apoi,fara sa se poata opune simti cum zboara in aer pana cand atinse iar pamantul.Jennifer se elibera din stramsoarea sa si se dupa inapoi.
- Cum ai .. ? incepu ea. - Nici eu nu stiu zise Eveline ganditoare.Apoi isi aduse aminte motivul pentru care facuse asta.Isi indrepta bagheta spre persoana ce acum se ridicase. - Cine esti? striga Jennifer si ea cu bagheta scoasa. - Eu sunt mormai vocea lui Dominik.Eveline lasa bagheta jos si cu un oftat se arunca in bratele prietenului sau,imbratisandu-l strans. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|