Somebody has to win.
|
02 Jul 2011, 18:07
(This post was last modified: 02 Jul 2011, 18:10 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Eveline incerca sa se calmeze.In mintea sa se dadea o lupta in al omori pe Devoratorul ce ii ucisese tatal fara nici un pic de mila si in a incerca sa creada ce spunea el si sa gaseasca o cale sa paraseasca acel loc.Pentru ca daca ce spunea el era adevarat trebuiau sa iasa cat mai repede de acolo.Nu erau in siguranta.El avea o groaza de Devoratori inchisi aici ce vor fi fericiti sa fie eliberati pentru a omori din nou.Unde erau oare Dementori cand aveai nevoie de ei?Eveline se hotari pe ultimul moment sa il tina de vorba pe Devorator.
- Si unde este Macnair? intreba ea dezgustata. - Va ajunge si el in curand.Nu a putut rata sansa sa te revada zise Rowle ranjind. - Sunt sigura.Cei doi sobolani trebuie sa fie mereu impreuna nu?Ce,nu puteai ataca fara nenorocitul ala!? ii striga Eveline pierzandu-si controlul.Se temea totusi ca Rowle sa nu atace.Si nu pe ea ci pe Melisse care,spre surprinderea sa,statea foarte tacuta in spatele sau.Rowle isi scoase bagheta.Eveline facu la fel. - Carter,nimeni nu-mi vorbeste asa si scapa viu mormai Rowle. - Eu iti vorbesc.Cum ai putut sa te afisezi in fata mea dupa ce ai facut!?Credeai ca te voi trata bine!?Si tu si nemernicul celalalt ve-ti muri! ii striga din nou Eveline.Melisse ramase cu respiratia taiata in spatele sau si Eveline putea sa jure ca batuse din palme.Apoi aceasta o apuca de mana si Eveline simti puterea stelelor cum curge prin ea si vazu cum devine invizibila. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|