Crazy day^^
02 Jul 2011, 22:07 (This post was last modified: 03 Jul 2011, 18:02 by Hayley M. Alden.)
Ceva ma gadila pe fata. Acel ceva chiar ma enerva. Am strambat din nas si era cat pe-aci de-ai trage o palma grozava Melissei,daca nu realizam cuvintele ei cu o seara in urma: "...si daca nu o sa te trezesti la timp,o sa vin pana in camera ta si o sa te gadil cu o pana". Ce rau ca imi cunostea una dintre cele mai mari slabiciuni. Inca nu o prinsesem cu ceva ca sa ma razbun,dar in fiecare zi cautam prilejul de a o face.

Astazi trebuia sa plecam pana in Hogsmeade,era prima noastra iesire de cand se terminase scoala! Abia asteptam sa imi cumpar cate ceva din nebuniile de la "Zonko" si sa mai iau putina Berezero. Se pare ca si vremea era de partea noastra: cerul parea incredibil de albastru,iar soarele era cu adevarat arzator. Speram sa nu-mi fie prea cald in roba,dar pana la urma ce mai conta? Urma sa petrecem un timp grozav!

Mi-am incheiat si ultimul nasture de la roba,in timp ce Melisse astepta nerabdatoare langa mine. Eu nu ma grabeam prea tare,stiind ca oricum ajungeam la aceeasi ora.

In curand am iesit din Hogwarts,si ne-am indreptat catre minunatul Hogsmeade.

OOC: Doar eu si Melisse,va rog.

[Image: fairytale.png]
Hayley Megan Alden
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Crazy day^^ - by Hayley M. Alden - 02 Jul 2011, 22:07
RE: Crazy day^^ - by Melisse Y. Carter - 02 Jul 2011, 22:23
RE: Crazy day^^ - by Hayley M. Alden - 03 Jul 2011, 18:00
RE: Crazy day^^ - by Melisse Y. Carter - 03 Jul 2011, 18:10
RE: Crazy day^^ - by Hayley M. Alden - 03 Jul 2011, 19:03
RE: Crazy day^^ - by Melisse Y. Carter - 17 Jul 2011, 22:52